καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε για thirotilefona

TELERGO Α.Ε.
Ν. Αττικής » Αργυρούπολη

Το δίκτυο TELERGO GROUP HELLAS εισάγει, αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει αποκλειστικά στην χώρα μας τα προϊόντα των COMELIT - AVS - SILENTRON - VENITEM. Τα εργοστάσια αυτά είναι όλα επιλεγμένα από τη Βόρειο Ιταλία, με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητος και τεχνολογίας. Τελικός μας στόχος, ο ικανοποιημένος πελάτης, που μαζί μ` εμάς φιλικά και έξυ­πνα, επιλέγει, το πιο όμορφο, οικονομικό και εύχρηστο σύστημα. So Simple.

  • ratting
Led it now - LED Λάμπες
Ν. Σάμου » Σάμος

LedItNow , Led όλων των ειδών για όλους τους χώρους! Αλλάξτε τώρα το φωτισμό σας με Λάμπες Led  και εξοικονομήστε σε χρήματα και ενέργεια. To LedItNow σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές Online για Led Φωτισμό, στη μεγαλύτερη ποικιλία. Κάντε την κίνηση τώρα και δείτε από αύριο κιόλας τη διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ !!

  • ratting
LABOR S.A
Ν. Αττικής » Παλλήνη

Η εταιρεία LABOR S.A. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1996 με κύριο σκοπό να συμβάλλει θετικά και αποφασιστικά στον τομέα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εφαρμογών της ΕΡΕΥΝΑΣ-ΕΛΕΓΧΟΥ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ τόσο στον Ελλαδικό όσο και στον ευρύτερο χώρο της Ευρωπαικής Ένωσης (ΕΕ) Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας και να προτείνουμε συνεργασία στον τομέα ελέγχου ποιότητας και πιστοποίησης των προϊόντων που εμπορεύεστε. Η Labor S.A. αποτελεί Κοινοποιημένο Οργανισμό στη κοινότητα για την Οδηγία ...

  • ratting
AL-KA
Ν. Ευβοίας » Χαλκίδα

Εισάγουμε, αντιπροσωπεύουμε, υποστηρίζουμε τεχνικά και εγκαθιστούμε θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα συναγερμού, Access Control, Δορυφορικές κεραίες.

  • ratting
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΒΛΑΒΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ - ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Αμπελοκήπων

Βλάβες 24ωρη Εξυπηρέτηση. Σας εξυπηρετούμε Κυριακές και Αργίες για οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα σας προκύψει. Στις βλάβες συσκευών Έκπτωση -20% σε Φοιτητές , Πολυτέκνους, Α.Μ.Ε.Α. Άμεσα , υπεύθυνα και οικονομικά.  

προφίλ
LED IT NOW
Ν. Σάμου » Βαθύ

Αλλάξτε τώρα τον φωτισμό με Λάμπες Led από το LedItNow, και εξοικονομήστε σε χρήματα και ενέργεια. 3 Χρόνια εγγύηση!

προφίλ
Ραγκαβάνης Νικόλαος
Ν. Αχαϊας » Πάτρα

Ηλεκτρικά έργα και εγκαταστάσεις σε οικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους. Αυτοματισμοί. Κεραίες επίγειας και δορυφορικής λήψης. Συστήματα ασφαλείας συναγερμών και παρακολούθησης. Μέλημα μας η άμεση και ασφαλής εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για μια προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε.

προφίλ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ν. Αττικής » Κυψέλη

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ -ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ -ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ -ΜΙΖΕΣ --ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ -ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

προφίλ
WWW.LEDMALL.GR
Ν. Αττικής » Αθήνα

Λαμπτήρες LED όλων των ειδών σπότ,φθορίου, Ε27, Ε14, PL G24, προβολείς, τροφοδοτικά, ταινίες LED, μπάρες led,dimmer, καλώδια adapters-connectors,

προφίλ
Νικολαος Μπελλος
Ν. Αττικής » Πειραϊκή

Αναλαμβανουμε ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις σπιτιων,επαγγελμα

προφίλ