Διαιτολόγοι Καισαριανή, ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ

Καλώς ορίσατε στο ιστολόγιο της Δήμητρας Τσερδανέλη ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ.Σκοπός μας είναι να σας προτείνουμε ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για μια υγιεινή ΖΩΗ πάνο απ`όλα & να μοιραστούμε μαζί σας θέματα Ομορφιάς,Υγείας & Διατροφής.ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.Εύχομαστε να ευχαριστηθείτε την ανάγνωση και να εντοπίσετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν!Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.. γιατί..Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Διαιτολόγοι Καισαριανή ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ

εύρεση διαδρομήςΔιαιτολόγοι, ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ - προφίλ

Είμαι κάτοχος του διπλώματος Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής του ΙΕΚ Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Αθηνών και του Πτυχίου Διατροφής-Διαιτολογίας του τομέα Υγείας και Πρόνοιας Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχόλης Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Μετά την αποφοίτησή μου και μέχρι σήμερα,ασκώ το επάγγελμα ως ελεύθερη επαγγελματίας συμβούλου διατροφής,συνεργαζόμενη με καταξιωμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.Από το 2003 έως το 2005 έκανα την πρακτική μου εκπαίδευση στη Γενική Κλινική Καλλιθέας,παράλληλα με τις σπουδές Διατροφής-Διαιτολογίας στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

Το 2006-2007συνέχισα ως Διατροφολόγος υπεύθυνη Διαιτολογικού τμήματος σε ιατρικό ιδιωτικό κέντρο Αθηνών με βάση το τεστ δυσανεξίας και προώθησης τροφίμων.

Το 2008και μέχρι το τέλος του 2010συνεργάστηκα σε Παθολογικό ιατρείο στην περιοχή Βύρωνος-Καισαριανής ως υπεύθυνη Διαιτολογικού τμήματος. Από το 2004μέχρι και σήμερα παρακολουθώ σεμινάρια του επαγγέλματος μου.Έχω άριστη γνώση των Η/Υ με το πτυχίο ιδιωτικής σχολής Υπολογιστών Technoplus.

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 74. Τηλέφωνο ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 210-7247404. Mail:d.tserdaneli_diet@yahoo.gr.ιστοσελίδα: www.facebook.com/dimitra.tserdaneli?ref=ts&fref=ts
  • ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ
  • Διαιτολόγοι
  • Νομός Αττικής
  • Καισαριανή
  • Εθνικής Αντιστάσεως 74
  • 161 21
  • 2107247404
  • d.tserdaneli_diet@yahoo.gr
  • www.facebook.com/dimitra.tserdaneli?ref=ts&fref=ts
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!