Γραφεία Τελετών Περιστέρι, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Οταν βρεθείτε σ` αυτή τη θέση, πρώτο σας μέλημα είναι το πιστοποιητικό θανάτου. Δεύτερο μέλημα, είναι ο ρουχισμός για το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου σας προσώπου ..Ολα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς ... Μεταφορά της σωρού, ντύσιμο, στόλισμα, μακιγιάζ,. Φροντίζουμε για όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα σας διευκολύνουν στη συναλλαγή σας με τον εκάστοτε ασφαλιστιό φορέα και την διαγραφή του από το Δημοτολόγιο που ανήκει.

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Γραφεία Τελετών Περιστέρι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

εύρεση διαδρομήςΓραφεία Τελετών, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - προφίλ


Βρισκόμαστε στο χώρο από τον περασμένο αιώνα...

Αναλαμβάνουμε ό,τι έχει σχέση με την τελευταία φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου ..

Οταν βρεθείτε σ` αυτή τη θέση, πρώτο σας μέλημα είναι το πιστοποιητικό θανάτου. Δεύτερο μέλημα, είναι ο ρουχισμός για το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου σας προσώπου ..

Ολα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς ... Μεταφορά της σωρού, ντύσιμο, στόλισμα, μακιγιάζ,. Φροντίζουμε για όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα σας διευκολύνουν στη συναλλαγή σας με τον εκάστοτε ασφαλιστιό φορέα και την διαγραφή του από το Δημοτολόγιο που ανήκει.

Εκτυπώνουμε και τοιχοκολλούμε τα αναγγελτήρια και καταχωρούμε την αγγελία θανάτου στις εφημερίδες της επιλογής σας .

Διαθέτουμε αρκετές επιλογές διακόσμησης του Ι. Ναού, πάντα σε συνεργασία με τους οικείους για την προσωπική τους σφραγίδα . Τα λουλούδια, που θα συντροφφεύσουν τον αγαπημένο σας στην τελευταία του κατοικία, είναι της επιλογής σας (εισαγωγής ή μη).

Διαθέτουμε νεκροφόρα Mercedes, τελευταίας τεχνολογίας και όχι κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο που δεν θα αρμόζει στην περίσταση.

Εφ` όσον έχουμε τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές προς το νεκροταφείο της επιλογής σας, φροντίζουμε για την ώρα και την αίθουσα της δεξίωσης.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι καθ` όλη τη διάρκεια της τελετής, υπάρχουν παντού ειδικευμένα άτομα του γραφείου μας, που κατευθύνουν και διευκολύνουν, σε αναγνώριση της συναισθηματικής φόρτισης που σας βαρύνει ..

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι στον τρόπο χειρισμού και της συμπεριφοράς μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις ης οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες ..

Τα οικονομικά μας πακέτα είναι τα καλλίτερα δυνατά, ως προς τις επιλογές σας ...


ιστοσελίδα: www.teleftea-frontida.gr
  • Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  • Γραφεία Τελετών
  • Νομός Αττικής
  • Περιστέρι
  • Τζών Κέννεντυ 172
  • 121 36
  • 210-57.77.288
  • 210-57.46.321
  • info@teleftea-frontida.gr
  • www.teleftea-frontida.gr
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!