Ταβέρνες Αγία Βαρβάρα, Ταβέρνα - Οι Φοίνικες

Με μιά ποικιλία από περισσότερες από 69 γεύσεις μαγειρεμένες με αγνά υλικά και μεράκι είμαστε σε θέση να σας εκπλήξουμε ευχάριστα αφήνοντας σας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μη διστάσετε να δοκιμάστε κροκόδειλο, καγκουρό, βίσωνα και όλες τις υπόλοιπες νοστιμιές μας.

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ταβέρνες Αγία Βαρβάρα Ταβέρνα - Οι Φοίνικες 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης Ταβέρνα - Οι Φοίνικες

εύρεση διαδρομήςΤαβέρνες, Ταβέρνα - Οι Φοίνικες - προφίλ

Εδώ και χρόνια στην Αγ. Βαρβάρα, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο φιλόξενο με μια ατμόσφαιρα ιδανική για να απολαύσετε την εξαιρετική κουζίνα μας.
 Η ενναλαγή της πέτρας και του ξύλου θα σας αγκαλιάσει και θα νοιώσεται τη ζεστασιά της σπιτικής ατμόσφαιρας η οποία χαρακτηρίζει το χώρο μας.
Με εφόδια την αγάπη μας, το μεράκι μα και τη γνώση της ελληνικής κουζίνας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ποικιλία γεύσεων που βασίζονται τόσο σε παραδοσιακές συνταγές και συνδυασμούς όσο και σε εξεζητημένα πιάτα υψηλής γαστρονομίας.Τα πασίγνωστα πλέον στο ευρύ κοινό σουβλιστά μας όπως το κοντοσούβλι, το κοκορέτσι και το φρυγαδέλι που αποτελούν και τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος μας, εμπλουτίστηκαν πλέον και με πιάτα ιδιαίτερων απαιτήσεων που απογειώνουν τη γευστική απόλαυση όπως στρουθοκάμηλο, αγριογόυρουνο (σε φιλέτο και λουκάνικο), ουρά κροκόδείλου, βίσονα, ορτύκι, πέρδικα, καγκουρό, γεύσεις μοναδικές και εξωτικές.Και φυσικά επειδή ένα καλό γεύμα απαιτεί και το κατάλληλο συνοδευτικό, μοναδική συντροφιά των πιατών μας το βαρελίσιο μας κρασί, λευκό και κόκκινο, ιδανικό συμπλήρωμα για οποιαδήποτε επιλογή σας.
Όλες οι δημιουργίες μας βασίζονται πάντοτε σε αγνά, φρέσκα και προσεγμένα υλικά, διαλεγμένα με γνώμονα την διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας της κουζίνας μας.
Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε καθημερινά από Τρίτη έως και Σάββατο από τις 18.00 το απόγευμα και Κυριακές από το μεσημέρι και μετά.
 Επίσης στην Χωρητικότητας 120 ατόμων αίθουσά μας μπορείτε να προγραμματίσετε την εκδήλωση ή τη συνεστίασή σας. Προγραμματίστε, λοιπόν, την επίσκεψη σας στους Φοίνικες και εκεί θα σας υποδεχτούμε με το καλύτερο χαμόγελό μας με την υπόσχεση η έξοδός σας να σας μείνει αξέχαστη.

Εξωτερικός χώρος 140 θέσεων
Κλιματισμός
 Άνετο Parking ιστοσελίδα: www.oifoinikes.gr
 • Ταβέρνα - Οι Φοίνικες
 • Ταβέρνες
 • Νομός Αττικής
 • Αγία Βαρβάρα
 • Αγίας Βαρβάρας & Βύρωνος 10
 • 123 51
 • 210 56 11 103
  6972 200 618
 • info@oifoinikes.gr
 • www.oifoinikes.gr
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " Ταβέρνα - Οι Φοίνικες " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!