Ενδύματα Καλοχώρι, ROCKCLUB.GR

Το Rock Club παράγει τα προϊόντα με brand names \\\'Reef Code\\\', \\\'Rock Club Couture\\\' & \\\'Sasouma\\\' τα οποία αποτελούν μια πλήρη πρόταση ένδυσης και υπόδησης.

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ενδύματα Καλοχώρι ROCKCLUB.GR 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης ROCKCLUB.GR

εύρεση διαδρομήςΕνδύματα, ROCKCLUB.GR - προφίλ

Το 1989 είναι το έτος που ιδρύθηκε η εταιρεία με το διακριτικό τίτλο Rock Club s.a. από τον Αθανάσιο Ανδρεανούδη.
Σήμερα η δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στο χώρο της εμπορίας θερινών ενδυμάτων, μαγιό, εσωρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ χαρακτηρίζεται ως η κύρια δραστηριότητα της. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παράγει τα προϊόντα με brand names \\\"Reef Code\\\", \\\"Rock Club Couture\\\" και \\\"Sasouma\\\" τα οποία αποτελούν μια πλήρη πρόταση ένδυσης και υπόδησης την γυναίκα, για τον άντρα και το παιδί μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι προτάσεις των προϊόντων της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται έντονα από υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Η εταιρεία μας στεγάζει όλες τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τετραγωνικών μέτρων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Διοικητικές υπηρεσίες, εκθεσιακοί χώροι, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένες αποθήκες, τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης βρίσκονται όλα στις ίδιες εγκαταστάσεις ακολουθώντας ένα μοντέλο άψογης οργάνωσης και διοίκησης το οποίο συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την εμπειρία, την γνώση και την δημιουργικότητα της εταιρείας στο χώρο.
Η κύρια στρατηγική μας είναι να παράγουμε και να ελέγχουμε το προϊόν από το αρχικό σχέδιό του μέχρι την τελική παράδοση στον πελάτη μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό Τμήμα Σχεδιασμού, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό των προϊόντων που χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα των πιο πρόσφατων τεχνολογιών για την υλοποίησή τους.
Λάτρης της ποιότητας, η εταιρεία μας εφαρμόζει 100% ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με τα πρότυπα ‘ISO 9001:2000’, ‘test report BEKO 080058’ και πληροί όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Η επιμονή μας στην προσαρμογή των προδιαγραφών, οι προσιτές τιμές μας και η συνοχή μας στην ολοκλήρωση και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, έχουν συμβάλει αποφασιστικά στη φήμη της επιχείρησής μας στις αγορές της εγχώριας και Ευρωπαϊκής αγοράς.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα ποιοτικά πρότυπα που έχει καθορίσει η επιχείρησή μας καθώς και η έντονη στρατηγική επικοινωνίας της, έχουν δημιουργήσει την αναγνωσιμότητα των λογοτύπων μας στο μεγαλύτερο ευρύ κοινό.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ιστοσελίδα: www.rockclub.gr/eshop
  • ROCKCLUB.GR
  • Ενδύματα
  • Νομός Θεσσαλονίκης
  • Καλοχώρι
  • Ηπείρου (Αγρ. 115), Καλοχώρι,Θεσσαλονίκη
  • 57009
  • 2310 755057
  • e-sales@rockclub.gr
  • www.rockclub.gr/eshop
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " ROCKCLUB.GR " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!