Ηλεκτρονικά Παιχνίδια Αχαρνές, ASTRON GAMECLUB

Tα καταστήματα ASTRON ιδρύθηκαν ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Από το 1985 με την ίδρυση του πρώτου μας καταστήματος, και το 2002 με τη λειτουργία του δεύτερου, εως σήμερα, οι λάτρεις του κινηματογράφου και του gaming μπορούν να προμηθεύονται τις τελευταίες κυκλοφορίες των ταινιών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών πρώτοι από όλους.

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ηλεκτρονικά Παιχνίδια Αχαρνές ASTRON GAMECLUB 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης ASTRON GAMECLUB

εύρεση διαδρομήςΗλεκτρονικά Παιχνίδια, ASTRON GAMECLUB - προφίλ

Tα καταστήματα ASTRON ιδρύθηκαν ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Από το 1985 με την ίδρυση του πρώτου μας καταστήματος, και το 2002 με τη λειτουργία του δεύτερου, εως σήμερα, οι λάτρεις του κινηματογράφου και του gaming μπορούν να προμηθεύονται τις τελευταίες κυκλοφορίες των ταινιών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών πρώτοι από όλους.

Την ποικιλία  τίτλων του ASTRON μπορούν να την γνωρίσουν πλέον όλοι μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, γρήγορα και αξιόπιστα.Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας να σας εξυπητετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.


Ανταλλαγές Παιχνιδιών
Στο Astrongameclub έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τα παλιά σου games(ps1,ps2,ps3,x360,ds,3ds,wii,κ.α) και να τα ανταλλάξεις με άλλα games,καινούργια η μεταχειρισμένα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα αξιολογήσει την κατάσταση των games σας για να τα ανταλλάξετε με άλλα games, κονσόλες η περιφερειακά.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ GAMES ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τώρα στο Astrongameclub όλοι οι gamers της Ελλάδας μπορούν να ανταλλάζουν τα games του ps3 εύκολα και γρήγορα, και να απολαμβάνουν εκπτώσεις στα καινούργια ή μεταχειρισμένα παιχνίδια που θέλουν να αποκτήσουν.

Η διαδικασία είναι απλή, αν έχετε games ps3 που είναι σε άριστη κατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 24 03 078 ή με e-mail στο info@astrongameclub.gr και να μας δηλώσετε τα παιχνίδια που έχετε και τα οποία θέλετε να ανταλλάξετε.

Το εξειδικευμενο προσωπικό μας θα εκτιμήσει την αξία των παιχνιδιών σας.Αν η αξία τους ξεπερνάει τα 35 ? μπορείτε να μας τα στείλετε με τις εταιρείες μεταφορων που συνεργαζόμαστε με δική μας χρέωση.έτσι θα αποκτήσετε το παιχνίδι που θέλετε, κερδίζοντας εως 100% έκπτωση .

Θα κάνουμε οτι καλύτερο γίνεται, ώστε να είστε πάντα ικανοποιημένοι και να βρισκόμαστε πάντα ψήλα στις προτιμήσεις σας!ιστοσελίδα: www.astrongameclub.gr
  • ASTRON GAMECLUB
  • Ηλεκτρονικά Παιχνίδια
  • Νομός Αττικής
  • Αχαρνές
  • ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 23
  • 13671
  • 210-2403078
  • admin@astrongameclub.gr
  • www.astrongameclub.gr
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " ASTRON GAMECLUB " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!