Φαρμακεία Κυψέλη, Pharmacyservices.gr

To Pharmacy-services.gr  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στην υπηρεσία του καταναλωτή. Είναι πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά γνωστών εταιρειών, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές κ.ά στις καλύτερες τιμέτης αγοράς. Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί απo to 1983 και αποτελεί τη φυσική μας παρουσία.

στην ιστοσελίδα
καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Φαρμακεία Κυψέλη Pharmacyservices.gr 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης Pharmacyservices.gr

εύρεση διαδρομήςΦαρμακεία, Pharmacyservices.gr - προφίλ

To Pharmacy-services.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στην υπηρεσία του καταναλωτή. Είναι πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά γνωστών εταιρειών, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές κ.ά στις καλύτερες τιμέτης αγοράς. Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί απo to 1983 και αποτελεί τη φυσική μας παρουσία.

Aνακαινίσαμε το φαρμακείο μας ούτως ώστε να σας παρέχουμε ακόμη περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες με γνώμονα την εξειδίκευση και την βέλτιστη ποιότητα.  

Έχουμε σαν σκοπό να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο. Για εμάς προτεραιότητα έχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας γιΆ αυτό και ανανεώσαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, PHARMACY-SERVICES.gr θέλοντας πάντα να ακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς.

Tώρα με το νέο μας Ηλεκτρονικό χώρο (website) που ιδρύθηκε το 2012 σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία νέα, Επιστημονικές
Ενημερώσεις, διάφορα θέματα υγείας καθώς και όλες τις προσφορές μας και τα προωθητικά μας πακέτα.

Το Φαρμακείο μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είτε πρόκειται για προϊόντα φαρμακείου, προϊόντα φροντίδας του δέρματος, βιταμίνες και συμπληρώματα για τους ασθενείς, είτε πρόκειται για συμπληρωματικά προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας,σε προσιτές τιμές . Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εμπιστευτικότητα και το απόρρητο, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και των ασθενών υγειονομικής περίθαλψης.Έχουμε πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό με πολλά χρόνια εμπειρίας,οι οποίοι απαντούν τις ερωτήσεις των πελατών σχετικά με τα προιόντα του φαρμακείου.

Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε καλλυντικά όλων των γνωστών εταιρειών σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και πακέτα προσφορών. Στο εργαστήριό μας παρασκευάζονται φυτικά καλλυντικά & θεραπευτικά σκευάσματα, όπως πούδρες, κρέμες για την κατάκλιση, την ψωρίαση κά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε αν διαθέτουμε κάποιο σκεύασμα για την δική σας περίπτωση.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ . ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡH ΓΚΑΜΑ ΥΓΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

Διαθέτουμε
 • Εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής Γαληνικών σκευασμάτων και συνεργασία με επώνυμο εργαστήριο παρασκευής Ομοιοπαθητικών σκευασμάτων. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά 2108644146 την παραγγελία σας ή να την στείλετε στο φαξ μας  2117902699 που λειτουργεί όλο το 24ωρο.
 • Την μεγαλύτερη ποικιλία Φαρμακευτικών Καλλυντικών.
 • Εξειδικευμένη Διαιτολόγο που μπορεί να σας βοηθήσει π.χ.στην επιλογή ενός συμπληρώματος διατροφής που θα τονώσει την διαίτα σας.
 • Ειδικό τομέα Συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Βρεφικά Γάλατα , Βρεφικά Προιόντα.
 • Βιολογικές σειρές περιποίησης και διατροφής.
 • Ορθοπεδικά είδη & Ανατομικά υποδήματα.
Δύο Φαρμακοποιοί πάντα δίπλα στον ασθενή για οποιαδήποτεσυμβουλευτική υπηρεσία με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση με Επιστημονική Τεχνογνωσία.

Ελένη Μ . Πτυχιούχος Φαρμακοποιός,
Χριστίνα Μ. Συνεργάτης Φαρμακοποιός.
Γεωργία Κ. Συνεργάτης Διαιτολόγος.Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι η άρτια Επιστημονική Εξυπηρέτηση σε θέματα Υγείας και Αισθητικής με Σεβασμό και Ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή. ιστοσελίδα: www.pharmacyservices.gr
 • Pharmacyservices.gr
 • Φαρμακεία
 • Νομός Αττικής
 • Κυψέλη
 • Γρηγορίου Αυξεντίου 24
 • 11363
 • 210-8644146
 • 211-7902699
 • bakaliele@yahoo.gr
 • www.pharmacyservices.gr
η αξιολόγηση σας για την επιχείρηση " Pharmacyservices.gr " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις της επιχείρησης από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!

 • Λέξεις κλειδιά επιχείρησης
 • Τυχαία επιλογή σχολίου / αξιολόγησης
 • Μπακάλη Ελένη, συνταγές, φάρμακα, over the counter, προόντα φαρμακείου, προόντα φροντίδας, προόντα φροντίδας δέρματος, βιταμίνες, συμπληρώματα, κρύωμα, ιατρική, καλλυντικά, φαρμακευτικά, χημικός, κατάστημα, Φαρμακείο Κυψέλη, ομορφιά, περιποίηση, αδυνάτισμα, ακμή, ανδρική φροντίδα, αντηλιακά, αντιφθειρική προστασία, αρώματα, βρεφικά, παιδικά, διαγνωστικά, διακοπή καπνίσματος, εγκαύματα, κατακλίσεις, εικαστικά φαρμακείου, εγκυμοσύνη, θηλασμός, εντομοαπωθητικά, παρασιτοκτόνα, επιδεσμικά, κόσμημα, κρύσταλλοι, κρυολόγημα, σεξουαλική υγεία, ξηροδερμία, ορθοπεδικά, οφθαλμικά, παραφαρμακευτικα, ρινική αποσυμφόρηση, στοματική υγιεινή, συμπλήρωμα διατροφής, τριχόπτωση, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές
 • Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση, γίνετε ο πρώτος που θα την αξιολογήσει !!!

  σχολίαστε / αξιολογήστε την επιχείρηση