καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Χρυσαφικά - Κοσμήματα

Folli Follie
Ν. Φθιώτιδας » Λαμίας

Η Folli Follie είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μόδας. Η FolliFollie δημιουργεί μόδα σε 25 χώρες με περισσότερα από 380 σημεία πώλησης παγκοσμίως.

  • ratting


Τάντης Πέτρος
Ν. Αττικής » Πετρούπολη

Μέ αγορά κοσμημάτων άνω των 100 ευρώ Δώρο ένα κόσμημα ασημένιο 925 αξίας 20 ευρώ

προφίλ
Achaia Handicrafts -G.Hatziyannis SA
Ν. Αχαϊας » Πάτρα

Χειροποιήτες δημιουργίες σε κεραμικό και γυαλί, χρηστικές & διακοσμητικές για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Κατασκευασμένα με καινοτόμα μη τοξικά υλικα σε εξαιρετικές τιμές και εντυπωσιακές φόρμες και διακόσμηση. Προσφορά - έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα μας. www.acha.gr, e mail handicra@otenet.gr.

προφίλ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Ν. Ροδόπης » Κομοτηνής

Τα 53 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, στην απαιτητική αγορά της Κομοτηνής, τοποθετούν το κατάστημα “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ” στην κορυφή της επιλογής κοσμημάτων υψηλής αισθητικής.

προφίλ
ocean blue Χρυσαφικά-Κοσμήματα
Ν. Αττικής » Κορυδαλλός

Κοσμήματα..,όμορφα αντικείμενα πολύτιμης αξίας, θα έλεγε κάποιος και έχει δίκιο! Τα κοσμήματα απασχολούνε τον άνθρωπο από πολύ παλιά και ιδιαίτερα σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας όπως γάμοι, βαπτίσεις και γιορτές αποτελούνε απαραίτητο κομμάτι της ευτυχίας. Για εμάς το κόσμημα δεν είναι επάγγελμα, είναι τρόπος ζωής και επικοινωνίας. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να δείτε, να δοκιμάσετε και να συζητήσετε για ότι σας απασχολεί στο θέμα "κόσμημα". Είναι μεγάλη μας χαρά να τοποθετούμε ένα μικρό αλλά πολύτιμο λιθαράκι στην ευτυχία των άλλων.

προφίλ