Πατζούρια, Παντζούρια αλουμινίου, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Χωρίσματα γραφειων ,Αλουμινοκατασκευες, Νέος Κόσμος
τιμή προσφοράς: 70,00

καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας
 • Παντζούρια αλουμινίου, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

  ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Χωρίσματα γραφειων ,Αλουμινοκατασκευες, Νέος Κόσμος

 • http://cdn.4umarket.gr/resized/62/p-24165-62-both.jpg
 • προσφορά
 • αρχική τιμή 100,00τιμή προσφοράς: 70,00
  τηλ: 210 90.20.081, 90 13 113
 • μοιράσου το:
  κατηγορία επιχείρησης: Ψευδοροφές - Χωρίσματα
  κατηγορία προϊόντος: Πατζούρια

 

φόρτωση χάρτη της επιχείρησης ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Χωρίσματα γραφειων ,Αλουμινοκατασκευες

εύρεση διαδρομής


Παντζούρια αλουμινίου, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Τα κουφώματα αλουμινίου πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα την δεκαετία του ’60. Η εξέλιξη στην τεχνολογία της παραγωγής προφίλ (διατομών) αλουμινίου, η δυνατότητα κατασκευής σύνθετων διατομών και η ευρηματικότητα στον τομέα σχεδιασμού συστημάτων συνέβαλαν στην γρήγορη εξάπλωσή τους. Η ασφάλεια των κατασκευών και οι απαιτήσεις ποιότητας, οι ανάγκες χρήσης και η αισθητική εμφάνιση οδήγησαν στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων κουφωμάτων αλουμινίου, τα γνωστά «συστήματα», τα οποία συνδυάζουν κατάλληλα προφίλ αλουμινίου, ειδικά εξαρτήματα, μηχανισμούς λειτουργίας, τζάμια και υλικά στεγάνωσης. Σήμερα, τα συστήματα αλουμινίου κυριαρχούν στα κουφώματα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και συνδυάζουν κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται πλήρως με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Το αλουμίνιο έχει μάλιστα κατοχυρωθεί ως το πλέον ιδανικό υλικό κατασκευής κουφωμάτων στη χώρα μας και προτιμάτε από το 75% των καταναλωτών χάρις στα αδιαμφισβήτητα προτερήματα που προσφέρει σε σχέση με άλλα υλικά. Κι αυτό γιατί το αλουμίνιο δεν αντιδρά σοβαρά στις αλλαγές κλίματος και θερμοκρασίας σε αντίθεση με το ξύλο στο οποίο προκαλούνται διαβρώσεις και το PVC που γίνεται πιο εύθραυστο στις χαμηλές θερμοκρασίες και πιο εύκαμπτο στις υψηλές. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό στις παραμορφώσεις και δεν απαιτεί ενίσχυση όπως τα πλαστικά κουφώματα. Τα λεπτότερα και κομψότερα πλαίσια αλουμινίου δίνουν μεγαλύτερες επιφάνειες γυαλιού χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ακαμψία τους καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση διελασμένων προφίλ. Τα συστήματα αλουμινίου σχεδιάζονται από εταιρείες και κυκλοφορούν στην αγορά με εμπορικές ονομασίες και πιστοποιούνται από τις QUALANOD και QUALICOAT (Ευρωπαϊκοί φορείς ελέγχου και απονομής πιστοποιητικών ποιότητας σε ανοδιωμένα προϊόντα και αντίστοιχα σε πούδρες και προϊόντα ηλεκτροστατικής βαφής). Στην Ελλάδα, εξουσιοδοτημένος Οργανισμός για την διενέργεια των ελέγχων και την απονομή των σημάτων QUALANOD και QUALICOAT είναι η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ενώ ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (Σ.Ε.Κ.Α.) έχει αναπτύξει και εφαρμόσει το σήμα ποιότητος ΣΕΚΑ-RAL για τις επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων.
[Επεξεργασία] Οι διαστάσεις των κουφωμάτων αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου, που υπάρχουν στην ελληνική αγορά, προσφέρονται στους καταναλωτές σε μεγάλη ποικιλία. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι διαστάσεις και ο τύπος του ανοίγματος που θα δεχθεί το κούφωμα, η εμφάνιση, η ασφάλεια, το κόστος κλπ. Εκείνο που χρειάζεται να διασφαλίζεται κατά την επιλογή των κατάλληλων κουφωμάτων είναι τα ανοίγματα στα οποία θα τοποθετηθεί το κούφωμα. Ασφαλώς οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες όταν ανακαινίζουμε ένα κτίριο αλλά δεν είναι σωστό να περιορίζονται όταν κατασκευάζεται μια νέα οικοδομή γιατί τα ανοίγματα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι κατάλληλα να υποδεχθούν το κούφωμα των απαιτήσεων μας. Οι ελάχιστες διαστάσεις που πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί σε ύψος είναι:

    * Κουφώματα με ρολά: για παράθυρα 140 εκατοστά και για πόρτες 240 εκατοστά.
    * Κουφώματα με παντζούρια: για παράθυρα 135 εκατοστά και για πόρτες 230 εκατοστά.
    * Κουφώματα τοξωτά: για παράθυρα 145 εκατοστά και για πόρτες 265 εκατοστά.

Παράλληλα, θα πρέπει να προβλεφθούν οι ελάχιστες διαστάσεις σε πλάτος:

    * Πόρτες ανοιγόμενες:
          o μονόφυλλες 90 εκατοστά
          o δίφυλλες 135 εκατοστά.
    * Πόρτες συρόμενες χωνευτές στον τοίχο:
          o μονόφυλλες 100 εκατοστά
          o δίφυλλες 140 εκατοστά.
    * Πόρτες επάλληλες: 150 εκατοστά.
    * Παράθυρα ανοιγόμενα:
          o μονόφυλλα 60 εκατοστά
          o δίφυλλα 125 εκατοστά.
    * Παράθυρα συρόμενα, χωνευτά:
          o μονόφυλλα 90 εκατοστά
          o δίφυλλα 130 εκατοστά.
    * Παράθυρα επάλληλα: 135 εκατοστά.
    * Κεντρική είσοδος: 100 εκατοστά ή 140 εκατοστά, όταν υπάρχει δίπλα της σταθερό.

Τα κουφώματα αλουμινίου χωρίζονται με βάση τη μορφή και τον τρόπο λειτουργίας τους στις σε διάφορες κατηγορίες.
[Επεξεργασία] Η μόνωση στα κουφώματα αλουμινίου

Σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή των συστημάτων αλουμινίου που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε νέο ή ανακαινισμένο κτίριο είναι η μόνωση που αυτά προσφέρουν και η οποία εξαρτάται από την επιλογή των υλικών και την συναρμολόγηση και τοποθέτηση στην οικοδομή. Κατασκευαστικά, τα σύγχρονα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου έχουν ικανοποιητική αεροστεγανότητα και υδατοστεγανότητα καθώς διαθέτουν περιμετρικά λάστιχα και μάκτρα, συγκολλημένα στις γωνίες, προβλέπουν διόδους απορροής των νερών, κτλ.. Η αεροστεγανότητα επηρεάζει άμεσα τόσο την θερμομόνωση όσο και την ηχομόνωση των κτηρίων. Η ικανότητα των κουφωμάτων να εμποδίζουν την διάδοση της θερμότητας εξαρτάται από την αεροπερατότητα της επιφάνειας του κουφώματος, που απαλείφεται, όταν τοποθετείται σωστά το κούφωμα, τον τύπο του υαλοπίνακα και τον τύπο του προφίλ αλουμινίου. Σήμερα υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα προφίλ, τα θερμομονωτικά, των οποίων το εσωτερικό μέρος χωρίζεται από το εξωτερικό με κάποιο υλικό διαφορετικής υφής χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, το οποίο εμποδίζει την άμεση μεταβίβαση της θερμότητας από μέσα προς τα έξω και αντιστρόφως. Ο κύριος, όμως, παράγοντας για τη θερμομόνωση είναι το διάκενο που υπάρχει μεταξύ των τζαμιών, όταν χρησιμοποιούνται διπλά παράθυρα και όχι το πάχος των τζαμιών. Το διάκενο των 12 mm, που χρησιμοποιείται στην ελληνική αγορά, μειώνει τις θερμικές απώλειες στο 50% σε σχέση με τη χρήση απλών τζαμιών. Σε αντίθεση με την θερμομόνωση, η ακουστική μόνωση (ηχομόνωση), που είναι αναγκαία σε όλα τα κτήρια των αστικών περιοχών, ρόλο παίζει το πάχος του τζαμιού. Η χρήση διπλών παράθυρων απλών τζαμιών τα οποία απέχουν μεταξύ τους 12 mm επιτυγχάνουν ηχομόνωση που ικανοποιεί τις απαιτήσεις κτηρίων που βρίσκονται κοντά σε αεροδρόμια.


αρχική τιμή: 100,00
τιμή προσφοράς: 70,00


 • ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Χωρίσματα γραφειων ,Αλουμινοκατασκευες
 • Ψευδοροφές - Χωρίσματα
 • Ν. Αττικής
 • Νέος Κόσμος
 • ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
 • 117-45
 • 210 90.20.081
  90 13 113
 • 210 90 29 548
 • info@athinaikitechniki.gr
 • www.athinaikitechniki.gr
άλλα προϊοντα της επιχείρησης στην κατηγορία: Πατζούρια

 • - 16%
 • Πατζούρια Ανοιγόμενα αλουμίνια
 • 1.550,00 €
 • Πατζούρια Κατασκευές αλουμινίου έργα μας
 • 1.400,00 €
 • Πατζούρια Φτιάξε τα παράθυρα αλουμινίου του σπιτιού σου μόνος σου
 • Πατζούρια Συρομενο χωνευτο τζαμι σιτα ασφαλεια πατζουρι
 • 300,00 €
 • Πατζούρια Ειδικές κατασκευές αλουμινιου

προϊόντα στην κατηγορία
η αξιολόγηση σας για το προϊόν / υπηρεσία " Παντζούρια αλουμινίου " είναι:
συνολική εικόνα:

αποστολή
αξιολογήσεις προϊόντος από τα μέλη του 4umarket.gr :

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το προϊόν, γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει !!!