καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Προφίλ

Στις αρχές του 2003, η εταιρεία EUROGROUP ΕΠΕ, αποφάσισε να εισέλθει στον χώρο του Διαδικτύου, δημιουργόντας τον διαδικτυακό κόμβο αναζήτησης προϊόντων και επιχειρήσεων, το 4UTHESITE.

H ομάδα συνεργατών της εταιρείας αποτελούμενη από επαγγελματίες του χώρου των Πωλήσεων και του Marketing, υποστήριζόμενη από ταλαντούχους και εμπνευσμένους  προγραμματιστές εφαρμογών διαδικτύου, σχεδίασε και ολοκλήρωσε την δημιουργία του πρωτοποριακού αυτού κόμβου.

Με την πάροδο του χρόνου, η αρχική ομάδα πλαισιώθηκε απο νέους ικανότατους επαγγελματίες του χώρου των πωλήσεων και του Marketing και ιδαιτερα του Διαδικτυακου Marketing.

2007:
Το 2007 έγινε η πρώτη αναβάθμιση του 4UTHESITE, για να μπορέσει να ενσωματώσει  και να συγκεράσει τις εξελίξεις του Διαδικτύου με τις εμπειρίες που έλαβε εν τω μεταξύ η εταιρεία.  
Δημιουργήθηκαν νέα πρωτοποριακά, για την εκείνη εποχή προϊόντα και δόθηκε η ευκαιρία σε πολλές επιχειρήσεις να αυξήσουν την προβολή καθως τις πωλήσεις τους μεσω του Διαδικτύου και ιδιαίτερως, μεσω του υποκαταστήματος τους στο 4UΤHESITE.

2009:
Το 2009 έγινε η δεύτερη επιτυχημένη αναβάθμιση του κόμβου, όπου τα κύρια χαρακτηριστικα της ηταν ο διαχειριστής του συστήματος 4U, μεσω του οποίου οι επιχειρήσεις είχαν την δυνατότητα να ενημερώνουν τα στοιχεία του υποκαταστήματος τους στο 4U, των προϊόντων τους, τις φωτογραφιες τους, τις τιμές τους και τα χαρακτηριστικά τους καθώς και το σύστημα συγχρονισμού προϊόντων με τα e-Shop μέσω XML

2012:
Αρχές του 2012, το 4UTHESITE ξανασχεδιάσθηκε,  αναπτύχθηκε εξ αρχής και με αυτό τον τρόπο, έχουμε σήμερα την ‘μετάλλαξη’ του το 4UMARKET , το οποίο καλείται να καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες έχει μία επιχείρηση πάνω σε θέματα προβολής, προώθησης πωλήσεων, ενημερώσεων της πελατείας τους και εν γένει του Διαδικτυακού Marketing.  

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σε κάθε τομέα έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ως προς την ειδίκευση, την εμπειρία και την επιτυχία του καθ΄ ενός στον τομέα του. Αυτά τα μέσα, η οργάνωση μας, ο εξοπλισμός και οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας, αποτελούν ισχυρή εμπορική τεχνικη και συμβουλευτική βάση για κάθε επιχειρηματία που συνεργάζεται ή θα συνεργαστεί μαζί μας .