καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας

TELERGO Α.Ε.
Ν. Αττικής » Αργυρούπολη

Το δίκτυο TELERGO GROUP HELLAS εισάγει, αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει αποκλειστικά στην χώρα μας τα προϊόντα των COMELIT - AVS - SILENTRON - VENITEM. Τα εργοστάσια αυτά είναι όλα επιλεγμένα από τη Βόρειο Ιταλία, με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητος και τεχνολογίας. Τελικός μας στόχος, ο ικανοποιημένος πελάτης, που μαζί μ` εμάς φιλικά και έξυ­πνα, επιλέγει, το πιο όμορφο, οικονομικό και εύχρηστο σύστημα. So Simple.

  • ratting
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΥΡΤΑΣ
Ν. Αττικής » Κορωπί

Η επιχειρηση δραστηριοποιείτε στων τομέα του κλειθροποιού και συστημάτων ασφαλειαςμε έμπειρους τεχνικούς παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ,ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ,CONTROL,ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ...

  • 10
AL-KA
Ν. Ευβοίας » Χαλκίδα

Εισάγουμε, αντιπροσωπεύουμε, υποστηρίζουμε τεχνικά και εγκαθιστούμε θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα συναγερμού, Access Control, Δορυφορικές κεραίες.

  • ratting
ALERT IT
Ν. Αττικής » Γλυφάδα

H ALERTit είναι εισαγωγική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας απο την προμήθεια εως την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συναγερμού και τηλεπικοινωνιακών κέντρων.

  • ratting
AXXON SECURITY
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Συστήματα Ελέγχου, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων, Θυροτηλέφωνα - Ενδοσυνεννοήσεις - Ενδοεπικοινωνία Κεντρικές Μονάδες Σειρήνες Εξωτερικού - Εσωτερικού Χώρου Μαγνητικές Επαφές Ακτίνες Εξωτερικού Χώρου

  • ratting
CSB CORPORATION BUSINESS
Ν. Χαλκιδικής » Νέα Μουδανιά

H Corporation Security Bussiness ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2002 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά με την εισαγωγή, την κατασκευή, την χονδρική και λιανική πώληση Καινοτομικών συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης.

  • ratting
GIDIKOM
Ν. Αττικής » Μαρούσι

Η Gidikom είναι μία ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, πάντα με γνώμονα τη διακριτική συνύπαρξη εχεμύθειας και εμπιστοσύνης.

  • ratting
KAS SECURITY
Ν. Θεσσαλονίκης » Πυλαίας

H KAS SECURITY ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ιδρύθηκε το Μάιο του 2005 ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παρουσίας μας στο χώρο της στατικής φύλαξης. Βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η διάθεση υπηρεσιών υψίστης ασφαλείας και ποιότητας σε προσιτό κόστος εξυπηρετώντας με τις υπηρεσίες μας δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες, Πολυεθνικές, Κατασκευαστικές, Βιομηχανίες, Τράπεζες, αθλητικές εγκαταστάσεις κτλ.

  • ratting
ΜΑΥΡΕΔΑΚΗΣ Γ. ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ Ε.Π.Ε.
Ν. Χανιών » Χανιά

Η Μαυρεδάκης Security Ε.Π.Ε. Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών - Συστημάτων Ασφαλείας και Χρηματαποστολών ενώ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, στον Νομό Χανίων και Ρεθύμνου την G4S Secure Solution S.A & την G4S Cash Solution S.A.

  • ratting
Ο ΚΛΕΙΔΙΚΟΣ
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Συνεργαζόμενοι με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, διαθέτοντας σύγχρονα μέσα και άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, θέτουμε ως στόχο να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία της περιουσίας και της οικογένειά σας, καθώς και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  • ratting