καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Θέρμανση - Ψύξη

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΗΛΕΚΤ. ΛΕΒΗΤΕΣ-PELLET ΣΟΜΠΕΣ
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Σε εμάς θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, ψύκτες νερού, καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, σώματα λουτρού, και όλα τα προϊόντα γύρω από την ψύξη την θέρμανση τον κλιματισμό και το φυσικό αέριο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  • ratting
FYROGENIS,ηλιακοι θερμοσιφωνες
Ν. Αττικής » Αθήνα

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΟΣ MAIOY!!! ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΠΟ 468,00 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.

  • 3
Τρουλλινός Γεώργιος Σπυρόπουλος Σωτήριος Ηλιακά - Υδραυλικά
Ν. Αττικής » Αθηνών

Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στον χώρο της θέρμανσης - ψύξης και υδραυλικών από το 1987. Συνεργαζόμαστε με όλη την Ελλάδα και κάνουμε και αποστολές προϊόντων.Σας περιμένουμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

  • ratting
ΛΙΑΚΟΣ ΧΑΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ν. Αττικής » Νέο Ηράκλειο

Επιδότηση εγκαταστάσεων θέρμανσηςΜε φυσικό αέριο έως και 60%Από το ΥΠΕΚΑ-ΕΠΑΕπίσης από την ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έκπτωσηΣτα τέλη σύνδεσης από 50% έως 100%Οικονομικό όφελος έως και 5.500 euroΕπωφεληθείτε του προγράμματος κάνοντας συμβόλαια Από την ΛΙΑΚΟΣ Κ.Επίσημος Εμπορικός συνεργάτης της ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣnfo@4uthesite.com

  • 2
ATS wood ENERGY
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ATS Energy δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, συμμετέχοντας σε πάνω από 700 εγκαταστάσεις, (έχοντας ώς αντικείμενο τη θέρμανση, το φυσικό αέριο, την ύδρευση, τον κλιματισμό, την αποχέτευση, τον εξαερισμό κ.α) κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία στο χώρο, ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την πιο εξεζητημένη ανάγκη των πελατών της.

  • ratting


CLIMA HELLAS
Ν. Αττικής » Μοσχάτο

Η εταιρεία CLIMA HELLAS, είναι μια δυναμική, εμπορική και τεχνική εταιρεία κλιματισμού, θέρμανσης και φυσικού αερίου. Από την ίδρυσή της το 1982, λειτουργεί και αναπτύσσεται με δυναμικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να κατέχει σήμερα, μια σημαντική θέση αναγνωρισιμότητας στο χώρο που δραστηριοποιείται.

προφίλ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Όταν η ζέστη και ο καύσωνας μας πνίγουν, όταν η παγωνιά μας κάνει να τουρτουρίζουμε, όλοι θέλουμε μέσα στο σπίτι μας ή στη δουλειά μας, να έχουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο και να μη αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Για αυτό τα κλιματιστικά σήμερα στην Ελλάδα είναι απαραίτητα όλες τις εποχές του χρόνου. Εμείς διαθέτουμε όλων των ειδών τα κλιματιστικά και θα θέλαμε να μας δώσετε την ευχαρίστηση να σας τα επιδείξουμε και από κοντά.

προφίλ
ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ 247-249
Ν. Κορινθίας » Κόρινθος

ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

προφίλ
Μ. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ
Ν. Αττικής » Γκύζη

Μ.ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων και αυτοματισμών. Στόχος της εταιρίας, από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι η προμήθεια της Ελληνική Περιφέρειας .

προφίλ
THERMIDOR
Ν. Αττικής » Αθήνα

προφίλ