καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Φροντιστήρια

ΒΙΟΛΟΓΙΑonline.gr
Ν. Αχαϊας » Πάτρα

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

  • ratting


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ν. Αττικής » Πετρούπολη

Ενα από τα καλύτερα φροντιστήρια Μέσης Εκπαιδευσης είναι και το δικό μας. Θα χαρούμε πολύ νά σας γνωρίσουμε και να φερετε τα παιδιά σας σε εμάς, πιστεύουμε ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.

προφίλ
ALEFRAGI
Ν. Αττικής » Νίκαια

Σε μια εποχή πού οι Ξένες γλώσσες είναι απαραίτητο νά τίς ξέρουμε όλοι μας, βρήκατε τήν κατάλληλη σχολή για να τίς μάθετε. Ελάτε κοντά μας καί θά έχετε σίγουρη επιτυχία, και αυτό θα φανεί γυρνώντας όλο τον κόσμο με μεγάλη άνεση.

προφίλ
ΜΑΘΗΣΗ ΝΕΤ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Στο Φροντιστήριο μας προσφέρουμε μαθήματα εντατικά, ενηλίκων, παιδικά γιά πληροφορική. Άλλωστε οι περισσότεροι τομείς εργασίας χρειάζονται γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Θά μας τιμήσετε ιδιαιτέρως, εάν μάς επισκεφτείτε κι εμείς απ'την πλευρά μας θα σας βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

προφίλ
GROUP
Ν. Αττικής » Ίλιον

Στό δικό μας φροντιστήριο διδάσκουμε την επιτυχία, για αυτό θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μας δώσετε την δυνατότητα να συνεργαστούμε για να κάνουμε και τα δικά σας παιδια επιτυχημένα. Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τη δουλειά μας.

προφίλ
ΒΛΑΧΟΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Στο δικό μας φροντιστήριο την επιτυχία τήν έχετε εξασφαλισμένη. Θα μας τιμήσετε ιδιαιτέρως, εάν έλθετε εσείς και τα παιδιά σας να μας γνωρίσετε. Το φροντιστήριο μας διδάσκει μαθήματα Μέσης Εκπαίδευσης.

προφίλ
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Τώρα και στο Περιστέρι. Μετά από 30 χρόνια που είμαστε στην Αθήνα ήρθαμε και στο Περιστέρι τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσουμε πραγματικές γνώσεις και στα παιδιά του Περιστερίου. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και γιατί όχι και να συνεργαστούμε.

προφίλ
ΘΕΤΙΚΟ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Σε μια εποχή κοσμογονικών μεταβολών κατά την οποία τα πάντα κρίνονται από την ικανότητα σωστών επιλογών, πιστεύουμε ότι η επιλογή φροντιστηρίου μπορεί να είναι καθοριστική.Έτσι, μέσα σε ένα φοβερά ανταγωνιστικό περιβάλλον, το ΘΕΤΙΚΟ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις υποψηφίων και γονέων για τα σαφή και συγκεκριμένα πλεονεκτήματά του. Μπορούμε να δώσουμε λύσεις για θέματα γενικών εξετάσεων παλιοτέρων ετών και λύσεις για θέματα γενικών εξετάσεων 2003. Θά χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντα.

προφίλ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΑΤΟΜΟ"
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Επειδή σήμερα η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι βασική προτεραιότητα μας και βασική προυπόθεση επιτυχίας της ζωής τους εμείς δημιουργήσαμε ένα νέο σύγχρονο φροντιστήριο στο Αιγάλεω. Από την πρώτη γυμνασίου έως την τρίτη λυκείου με ολιγομελή τμήματα και groups τα παιδιά σας προετοιμάζονται για να πετύχουν. Για όλες τις τάξεις, για όλα τα μαθήματα. Οι αριστούχοι μαθητές μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για μας. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για την πρόοδο των παιδιών σας.

προφίλ
ΤΟΜΗ Φροντιστήρια
Ν. Αττικής » Ίλιον

Μετά από 25 χρόνια συνέπειας και προσφοράς στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης, έχουμε να σας πούμε ότι εάν τα παιδιά σας παρουσιάζουν κάποια προβλήματα στην σχολική τους χρονιά, μη διστάσετε να τα φέρετε σε εμάς, στα θερινά μας προγράμματα. Σε κλιματιζόμενες φωτεινές αίθουσες, με δωρεάν διανομή των εκπαιδευτικών βιβλίων,φυλλαδίων και σημειώσεων του Φροντιστηρίου , με καθηγητές που πραγματικά σέβονται το έργο τους και τα παιδιά σας, με συχνές προφορικές και γραπτές εξετάσεις στην ύλη που δεν έχουν κατανοήσει τα παιδιά σας, είμαστε σίγουροι ότι θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα και εσείς θα είστε πιο ήρεμοι για την επόμενη σχολική περίοδο.Όσοι από εσάς που για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν τα παιδιά τους να κάνουν τα μαθήματα μέχρι της 31 Ιουλίου, θα ιδρυθούν νέα τμήματα με εντατικό πρόγραμμα στις 1 Σεπτεμβρίου, ώστε ξεκινώντας το Σχολείο, τα παιδιά σας να έχουν διδαχτεί όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την τάξη τους. Σας περιμένουμε, και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε μαζί τα προβλήματα των παιδιών σας.

προφίλ