καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία ΑναψυκτήριοAfter Ντίνος
Ν. Αττικής » Πετρούπολη

Εάν θέλετε νά φάτε καταπληκτικές κρέπες ή σάντουιτς, θά μας βρείτε στην όμορφη πλατεία της Πετρούπολης. Κοντά μας θά ξεχάσετε όλες σας τίς πίκρες, μιά γλυκειά κρέπα σοκολάτας καί ένα ευγενικό χαμόγελο θά σάς ξεκουράσει από τό φόρτο της ημέρας.

προφίλ
Time out
Ν. Αττικής » Κορωπί

Το Time out προσφέρει στούς πελάτες του τις καλύτερες τιμές στην περίοχη και πάντα τις καλύτερες γέυσεις.Κάνουμε διανομές δωρεάν από 11 πμ. έως 11.30 μμ. ΄Ενα σουβλάκι γύρος,μία μερίδα πατάτες και μία coca-cola κοστίζουν στο μαγαζί μας 3.20 ευρώ, επίσης ένα κοτόπουλο γύρος,μία μερίδα πατάτες και μία coca-cola κοστίζουν στο μαγαζί μας 3.20 ευρώ. Θα χαρούμε πολύ να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

προφίλ
STAR Αναψυκτήριο
Ν. Αττικής » Χαϊδάρι

Εάν θέλετε κάποια στιγμή να ξεκουραστείτε από την κούραση της ημέρας σε ένα πολυ ωραίο περιβάλλον με μία παγωμένη πορτοκαλάδα καί μία νοστιμη κρέπα, ελάτε σε εμάς και δεν θά χάσετε. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.

προφίλ
Μουσικό Αναψυκτήριο Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-Γ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί σε ένα ξεχωριστό χώρο που πολύ σύντομα θα γίνει ο χώρος σας! Εμείς ξεκινάμε από πολύ νωρίς τις προετοιμασίες κάθε μέρα, για να είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε! Ανοίγουμε στις 6 π.μ. και κλείνουμε όταν εσείς το θελήσετε, παίζοντας ελληνική & ξένη μουσική. Με καφέ ή ποτό στα τραπεζάκια στον έξω χώρο του μαγαζιού, θα ξεχάσετε και τη τελευταία άσχημη σκέψη. Σας προασκαλούμε και σας περιμένουμε!

προφίλ
BALI BEACH-beach bar Μεζεδοπωλειο
Ν. Αττικής » Λαγονήσι

Παραλιακό αναψυκτήριο -μεζεδοπωλείοBALI BEACH Λαγονησίου. CAFE-BAR για όλους... Απολαύστε τα φρέσκα προϊόντα μας με θέα που μόνο το το BALI BEACH έχει! Χαλαρώστε και διασκεδάστε.

προφίλ
ΚΑΝΕΛΛΑ-ΚΑΦΕ-ΓΕΥΜΑΤΑ
Ν. Αττικής » Παλαιό Φάληρο

ΚΑΝΕΛΛΑ-ΚΑΦΕ-ΓΕΥΜΑΤΑ DELIVERY MENU ΩΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8¨00-16¨00 ΣΑΒΒΑΤΟ 9¨00-14¨30 Πάρκινγκ Χώρος Στάθμευσης

προφίλ


Βρέθηκαν 6 επιχειρήσεις στην κατηγορία Αναψυκτήριο

Φίλτρα αποτελεσμάτων: