καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Εμπόριο Ειδών Καθαρισμού

CP Chemical & Paper
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Η εταιρεία Chemical & Paper προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής, με προϊόντα επώνυμα στον επαγγελματικό χώρο και συστήματα που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  • ratting
Π. ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η Π. ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι εταιρία παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών ειδών καθαρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας σταθερή και ανοδική πορεία από το 1981 ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς καλύπτοντας με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής σχέσης ποιότητας - κόστους, τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  • ratting
Supercleaner
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Η Supercleaner είναι μια από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρείες που είναι σε θέση να καλύπτει αξιόπιστα όλες τις ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής οποιουδήποτε χώρου.

  • ratting
ΤΑΚΑ - ΤΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε
Ν. Αττικής » Αχαρνές

Εμπορική και βιοτεχνική εταιρεία ειδών καθαρισμού και οικιακής χρήσεως

  • ratting


GLASS CLEANING Εμπόριο Ειδών Καθαρισμού
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Όποτε χρειαστείτε ολοκληρωμένο καθαρισμό, για το σπίτι σας, το γραφείο σας, ή το μαγαζί σας, ελάτε σε εμάς. Σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι από την ποιότητα της δουλειάς μας και των προϊόντων μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!!!!

προφίλ
Κων/νος Σελέκος & Σια Ο.Ε.
Ν. Αττικής » Αμπελόκηποι

Η Επιχείρηση ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕΛΕΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ξεκίνησε την δραστηριότητά της, το 1999 και εξειδικεύεται σε επαγγελματικά και οικιακά προϊόντα χαρτικών και απορρυπαντικών. `Έχοντας μια διαρκή ανοδική πορεία από τότε μέχρι σήμερα, έχει την δυνατότητα, διαθέτοντας οργανωμένο δίκτυο διανομής και άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών της, να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρηση σας.

προφίλ
Clean House
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΩΝ 50 ΦΥΛΛΩΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΣΤΟ. 4ΛΙΤΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2,20 Ε. 4ΛΙΤΡΟ ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ 3,30Ε.

προφίλ
PANTOULAS POLIMERIS & SIA O.E
Ν. Αττικής » Γλυκά Νερά

EIDIKOS SYNERGATIS JOHNSONDIVERSEY. ANTIPROSOPOS TORK & VILEDA GIA PLIROFORIES SXETIKA ME TIS YPHRESEIES MAS KALESTE MAS STO

προφίλ
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Ν. Αττικής » Ταύρος

Κάδοι καθαρισμού και Διαφημιστικά stand  

προφίλ
ΔΩΡΟΘΕΑ
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Εκτελούνται συνταγές ικα και λοιπών ταμείων και διατίθεται σχετικό πιστοποιητικό διακίνησης ιατροτεχνολογικων προϊόντων ( πανών ακράτειας,υποσάντονων,χαρτοβάμβακα και εξεταστικών γαντιών).Σε εμάς μπορείτε να βρείτε και πάρα πολλά είδη χαρτικών και ειδών καθαρισμού είτε για το σπίτι έιτε για επαγγελματική χρήση, ώστε να σας βοηθήσουν σε όλες σας τις ανάγκες.. Επισκευθείτε το καταστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας...

προφίλ


Βρέθηκαν 14 επιχειρήσεις στην κατηγορία Εμπόριο Ειδών Καθαρισμού

Φίλτρα αποτελεσμάτων: