καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Αποχετεύσεις - ΑποφράξειςΓεράκης Αντώνιος
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρία Γεράκης Αντώνιος δραστηριοποιείται στο χώρο των αποχετεύσεων εδώ και είκοσι (20) περίπου χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία μας αποτελεί την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, προυποθέτουν τη πλήρη κάλυψη του αποχετευτικού σας δικτύου.

προφίλ
ΑΘΗΝΑΪΚΗ Αποφρακτική
Ν. Αττικής » Αθήνα

Αποφράξεις και καθαρισμοί αποχετευτικών αγωγών, αντλήσεις υδάτων, συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα παροχής υπηρεσιών από το 1975 με γνώμονα την ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σε ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό σας προσφέρουμε άμεσα και αποτελεσματικά την λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης του διαμερίσματος, της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ www.apofraxeis.gr

προφίλ
ΑΕΤΟΣ SERVICE
Ν. Αχαϊας » Πάτρα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ,ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

προφίλ
ΑΤΤΙΚΑ HOUSE
Ν. Αττικής » Νέο Ηράκλειο

ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

προφίλ
GENERALSERVICE
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Αποφράξεις όλο το 24ωρο!!!  

προφίλ
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ν. Αττικής » Ηλιούπολη

Αποφράξεις και καθαρισμοί αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων, συντηρήσεις, κάμερα επισκόπησης αγωγών. Αμεση εξυπηρέτηση σε ολη την Αττική, 365 ημέρες.

προφίλ
Κωνσταντίνος Ντουντούμης
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρεία μας είναι τεχνική εταιρεία απόφραξης αποχετεύσεων έχοντας την δυνατότητα και άντλησεως υδάτων. Παρέχει τις υπηρεσίες της στο λεκανοπέδιο της Αττικής

προφίλ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Ν. Αττικής » Άγιος Αρτέμιος

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. 24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΕΙΩΝ.

προφίλ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Συκεών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

προφίλ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
Ν. Λαρίσης » Λάρισα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΕΓΑΝΩΝ.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ,ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΚΑΜΠΙΝΚ Κ.Α. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ. ΚΗΝ.ΤΗΛ.

προφίλ