καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Bar - Club Restaurants

BALTHAZAR
Ν. Αττικής » Αμπελόκηποι

Ο “μάγος” είναι εδώ… και αυτό το καλοκαίρι, μετά από 14 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας στο νεοκλασικό σπίτι της οδού Τσόχα στους Αμπελόκηπους ένα από τα πιο ιστορικά και κεφάτα μαγαζιά της πόλης.

  • ratting
BARAONDA
Ν. Αττικής » Αθήνα

Το Club Restaurant BARAONDA αποτελεί και μια μοναδική πρόταση για εκδηλώσεις υψηλών standards ποιότητας και αισθητικής. Η εμπειρία του προσωπικού και οι ιδιαίτεροι χώροι του BARAONDA φιλοξενούν με τον πλέον άρτιο τρόπο events ιδιωτών και εταιριών. Parties για υπέροχες στιγμές που θέλετε να μοιραστείτε, αλλά και εταιρικά γεύματα και εκδηλώσεις, στο BARAONDA βρίσκουν το κατάλληλο χώρο διεξαγωγής τους.

  • ratting
EGOMIO ACHE
Ν. Αττικής » Γλυφάδα

Το Egomio ήταν ο λόγος που άλλαξε η μορφή της Γλυφάδας δημιουργώντας πλέον την γνωστή πλευρά της Πόλης με τα αμέτρητα καφέ και εστιατόρια

  • ratting
VINOTERRA RESTO & CAVA
Ν. Αττικής » Νέο Ηράκλειο

H Vinoterra είναι το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του κρασιού, με μία κάβα με πάνω από 1200 ετικέτες απ` όλο τον κόσμο, εστιατόριο και e-shop για να έρχονται τα αγαπημένα σας κρασιά, κατευθείαν στην πόρτα σας.

  • ratting
PIEDRA
Ν. Αττικής » Αθήνα

Σε ένα… μεσαιωνικό κελάρι στην Πειραιώς το κέφι έχει λυρική καλαισθησία, τα τζαμαρίσιματα είναι συχνά και τον τόνο δίνει η Μεσόγειος.

  • ratting
DIRTY GINGER
Ν. Αττικής » Αθήνα

Ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 11 χρόνια, και κατέχει σπουδαία θέση στην ελληνική κουζίνα με multi ethnic νότες. Προσεγμένη πρώτη ύλη, εξαιρετικά κρεατικά, παρθένο ελαιόλαδο, κανονικές τηγανητές πατάτες, ψωμάκια ζυμωμένα στο χέρι, σπιτικά γλυκά με σημαιοφόρο την κορυφαία Πάβλοβα.

  • ratting


Βρέθηκαν 6 επιχειρήσεις στην κατηγορία Bar - Club Restaurants

Φίλτρα αποτελεσμάτων: