καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ηλεκτρολογικό-Ηλεκτρονικό Υλικό

ERGO-TEL
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Το κύριο αντικείμενο μας είναι η προώθηση ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ και συναφών ειδών. Η εταιρία μας βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων σε ηλεκτρολογικο - ηλεκτρονικο υλικο.

  • ratting


Κ.ΔΙΠΛΑΣ & ΣΙΑ
Ν. Αττικής » Σεπόλια

Στο μαγαζί μας θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε σε ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε για να σας εξυπηρετήσουμε και φυσικά οταν ξαναχρειαστείτε κάτι να έρθετε πάλι σ`εμάς.

προφίλ
ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλεκτρολογικά
Ν. Αττικής » Νίκαια

Για εσάς που πραγματικά θέλετε να έχετε την δυνατότητα, να ελέγχετε το γραφείο σας ή το σπίτι σας, για εσάς που θέλετε να βλέπετε ποιος χτυπάει το κουδούνι σας, για εσάς που θέλετε να προστατέψετε την περιουσία σας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, γιατί σε εμάς θα βρείτε, κλειστά κυκλώματα συνεργαζόμενα με συναγερμούς κατασκευής μας, θυροτηλεοράσεις URMET,αλλά και οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό υλικό χρειάζεστε. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε και να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε.

προφίλ
Ελεκτροτέχνικα
Ν. Κιλκίς » Πολύκαστρο

Ηλεκτρολογικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και υλικό, καλώδια, λάμπες, ,Olympia Electronics, εξοπλισμός OSRAM, ηλεκτρικά Schneider, θερμικά υλικά, υλικό ράγας, φωτιστικά ασφαλείας.

προφίλ
TEXNOFOS
Ν. Αττικής » Αθήνα

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες και Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού

προφίλ
ELECTRICADOMUS
Ν. Αττικής » Περιστέρι

1. Εγκαταστάσεις βιομηχανικών μονάδων και κτιρίων. 2. Εγκαταστάσεις φωτισμού. 3. Εγκαταστάσεις Οικοδομών. 4. Εγκαταστάσεις Κίνησης. 5. Εγκαταστάσεις Αυτοματισμών. 6. Εγκαταστάσεις και μελέτες κτιρίων με τεχνική EIB ( ΚΝΧ ). 7. Εγκαταστάσεις Η/Ζ. 8. Εγκαταστάσεις Δορυφορικών Συστημάτων. 9. Εγκαταστάσεις Τηλεφωνικών Κέντρων. 10. Εγκαταστάσεις συστημάτων παρακολούθησης (κάμερες,καταγραφείς).

προφίλ
ΚΟΥΜΠΑΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ν. Δράμας » Δράμα

Απο το 1960 με έδρα τη πόλη της Δράμας τα καταστήματά μας προμηθεύουν τους επαγγελματίες στον χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων αλλά και τους απλούς καταναλωτές με κάθε είδους ηλεκτρολογικό υλικό. Στα δύο καταστήματά μας που βρίσκοντε στο κέντρο της Δράμας μπορείτε να βρείτε ηλεκτρολογικά υλικά για εφαρμογές όπως :Οικιακές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ,Βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ,Οικιακοί και Βιομηχανικοί αυτοματισμοί, Φωτιστικά εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων

προφίλ
ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ν. Αττικής » Χαϊδάρι

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΩΔΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ-ΠΡΙΖΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ-ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ-ΚΑΜΕΡΕΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-Κ.Α.... ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ-ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ-SERVICE ...ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ()

προφίλ
DIGITAL LINE ELECTRONIC(DLE)
Ν. Αττικής » Περιστέρι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ,ΚΕΡΑΙΕΣ,ΚΑΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΜΟΝΙΤΟΡ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ,ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ECONOMIZER ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ,ΚΑΛΩΔΙΑ,ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΦΩΤΙΣΜΟΣ,LED,XENON,ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ,ΚΟΝΣΟΛΕΣ,ΜΙΚΤΕΣ,ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ,ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ.ΚΟΝΕΚΤΟΡΕΣ,ΜΕΛΕΤΗ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΠΙΣΚΕΥΗ

προφίλ


Βρέθηκαν 16 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ηλεκτρολογικό-Ηλεκτρονικό Υλικό

Φίλτρα αποτελεσμάτων: