καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία ΜεταφράσειςΜεταφραστικό Γραφείο Σαμαρά
Ν. Κέρκυρας » Κέρκυρα

Στο Μεταφραστικό Γραφείο Σαμαρά, με έδρα την Κέρκυρα, θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και προσωπικά με κύριο στόχο να μεταφραστεί γρήγορα και επαγγελματικά το κείμενό σας, σε όποια μορφή και αν αυτό βρίσκεται. Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από απλές μεταφράσεις κειμένων έως επιμέλεια κειμένων και μετάφραση ιστοσελίδων. Έχοντας πολύχρονες σπουδές και εμπειρία στη μετάφραση σας παρέχουμε το καλύτερο μεταφραστικό αποτέλεσμα. Είμαστε επιστημονικά καταρτισμένοι ώστε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδος κειμένου, παραδίδοντάς σας μία επίσημη και επικυρωμένη μετάφραση, προς κάθε νόμιμη χρήση. Αναλαμβάνουμε: Μετάφραση Κειμένων Μετάφραση Ιστοσελίδων Επιμέλεια Κειμένων Δακτυλογράφηση Επείγουσες Μεταφράσεις

προφίλ
metaphrasis
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Μεταφραστικό κέντρο και παράλληλα εκπαιδευτικό κέντρο μετάφρασης & Διερμηνείας. Μεταφράσεις και διερμηνείες σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Σεμινάρια μετάφρασης για το Master Diploma in Translation του Ινστιτούτου Γλωσσολόγων του Λονδίνου και σεμινάρια ιατρικής διερμηνείας για το Diploma in Public Service Interpretation του ίδιου Βρετανικού φορέα.

προφίλ
Μεταφράσεις Αγγλικών - Δημήτρης Μαντάς
Ν. Αττικής » Χολαργός

Επαγγελματική μετάφραση ιατρικών, φαρμακευτικών, τεχνικών και οικονομικών κειμένων από και προς την Αγγλική γλώσσα. Μεταπτυχιακός τίτλος (MSc in Translation with distinction) από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt του Εδιμβούργου, Δίπλωμα μετάφρασης και πολυετής εμπειρία στο χώρο.

προφίλ
Αρίων Κουρκουβέλης
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Μεταφράσεις Αγγλικών εγχειριδίων ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων και οπτικο-ακουστικών συσκευών

προφίλ
Fast-type
Ν. Θεσσαλονίκης » Ιωνίας - Θεσσαλονίκη

Μεταφράσεις (10e/σελίδα), Δακτυλογραφήσεις (0,8ε/σελ), Απομαγνητοφωνήσεις (25ε/ώρα), Άμεση παράδοση. Πανελλαδικά μέσω email. Μεταφράσεις σε Ευρωπαϊκές γλώσσες. Fast-type@hotmail.com

προφίλ
40dots
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Το γραφείο μας παρέχει αξιόπιστες μεταφράσεις από και προς τα Ελληνικά τις οποίες επιμελούνται έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου.

προφίλ
Speakt
Ν. Ξάνθης » Ξάνθης

Η Speakt.com είναι μια start-up εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως μέσω του διαδικτύου παρέχοντας υπηρεσίες μετάφρασης.

προφίλ


Βρέθηκαν 7 επιχειρήσεις στην κατηγορία Μεταφράσεις

Φίλτρα αποτελεσμάτων: