καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μηχανήματα - ΕργαλείαΜπράγιας Μηχανήματα-Εργαλεία
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Βίδες παντός τύπου, μηχανήματα εργαλεία, είδη κοπής καί συγκόλλησης μεταλλου, είδη προστασίας εργαζομένου καί βιομηχανικά αέρια. Ολα αυτά υπάρχουν σ' εμάς. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε...

προφίλ
TSOMIDIS EFSTATHIOS COMPANY Μηχανήματα-Εργαλεία
Ν. Αττικής » Παιανία

Ψάχνετε κάποια εργαλεία και δεν ξέρετε πού να τα βρείτε; Βρήκατε το κατάλληλο κατάστημα. Ασχολούμαστε με την χονδρική και λιανική πώληση και σε εμάς θα βρείτε παντός είδους βιομηχανικά είδη, μηχανήματα και εργαλεία. Επισκευτείτε μας και θα το διαπιστώσετε. Σας περιμένουμε.

προφίλ
EMBROIDERYART
Ν. Αττικής » Νέα Ιωνία

Διαθέτουμε προηγμένης τεχνολογίας κεντητικές μηχανές με δυνατότητα παραγωγής απο διαφημιστικά εως και βιομηχανική παραγωγή άμεση ανταπόκριση δειγμάτων.

προφίλ
Dynamic Filters
Ν. Αττικής » Αγία Παρασκευή

Το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού νερού T-6 FAMILY της Tana Water σας παρέχει, καθαρό, φρέσκο νερό, απαλλαγμένο από το χλώριο και άλλους χημικούς και οργανικούς ρύπους.

προφίλ
ΕΒΑΘ
Ν. Θεσσαλονίκης » Νέο Κορδελιό

ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

προφίλ
Άτλας
Ν. Πέλλης » Γιαννιτσά

Πλυστικά μηχανήματα παντός τύπου ζεστού και κρύου νερού

προφίλ
ΕΒΗΜ Ε.Β.Ε.Ε.
Ν. Αττικής » Αυλώνας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

προφίλ
ΔΟΥΚΑΣ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Υλικών Κατασκευών. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία και η διανομή υλικών σε επαγγελματίες που σχετίζονται με το Αλουμίνιο και το Σίδερο, το PVC αλλά και με Μηχανήματα κατεργασίας αυτών. Η εταιρεία φροντίζει καθημερινά να παρέχει στους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου των οικοδομικών κατασκευών, μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από ποιότητα αλλά και λειτουργικότητα.

προφίλ
GEOSENSE
Ν. Θεσσαλονίκης » Κάτω Τούμπα

Διάθεση εξειδικευμένων προϊόντων & υπηρεσιών, που σχετίζονται με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS), το Παγκόσμιο Σύστημα Προσδιορισμού Θέσης (GPS/GNSS), τα Χαρτογραφικά Δεδομένα, τις Γεωδαιτικές Εφαρμογές αλλά και τις εφαρμογές και λύσεις του αντικειμένου της Γεωπληροφορικής. Εμπορία Δεκτών GPS/GNSS, Τοπογραφικού Εξοπλισμού, τεχνικού Λογισμικού, προϊόντων Η/Υ

προφίλ