καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Βοηθητικά Υλικά Κουρτίνας

Γ. ΚΟΥΝΙΑΣ
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Η συνεχής και ακούραστη παρακολούθηση των παγκοσμίων τάσεων της μόδας αποτελεί την εγγύηση για τους πελάτες μας σχετικά με τα υψηλά στάνταρ των προϊόντων μας καθώς και την ανταγωνιστικότα στις τιμές. Έχοντας λοιπόν πάνω από 50 χρόνια πείρα στον τομέα μας μπορούμε να πούμε: ΝΑΙ τα έχουμε όλα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας.

  • ratting
ΤΑΜΠΑΣ ΣΤ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
Ν. Αττικής » Χαϊδάρι

Οταν αναφέρετε οτι είδατε το προϊον στο 4uthesite.com ή όταν κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το προϊόν θα γίνετε έκπτωση 10% στα ήδη υπάρχοντα προιόντα στο κατάστημα. Η έκπτωση δεν ισχύει για τα προιόντα που εμφανίζονται ήδη με έκπτωση.

  • 1


ΑΤΤΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ Α.Ε.
Ν. Αττικής » Άνω Λιόσια

Η ΑΤΤΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972 και ειδικεύεται στην κατασκευή ταινιών υφαντών και πλεκτών κάθε είδους, όπως ιμάντες για τσάντες, ιμάντες αναρτήσεις, ελαστικά εσωρούχων και ταινίες κουρτινών.

προφίλ
Είδη κιγκαλερίας BEST
Ν. Αττικής » Αθήνα

Είδη κιγκαλερίας BEST πόμολα κουρτινόβεργες χειρολαβές Αθήνα Η Best, συμπληρώνει ήδη 22 χρόνια από την ίδρυσή της, εξακολουθώντας να διαγράφει μια διαρκή πορεία ανάπτυξης και προόδου. Οι ιδρυτές της, κύριοι Μάσβουλας Αντώνιος και Χρήστος, διαθέτοντας εκσυγχρονιστικές και σύμφωνες με την εποχή αντιλήψεις, φροντίζουν συνεχώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις νέες, σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στεγάζεται ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, καθώς και οι άρτια οργανωμένες και υπερπλήρεις αποθήκες. Στηριζόμενη σε αυτήν την υποδομή, η BEST παράγει και διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια ποικιλία προϊόντων, τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής και βαφής, καθώς και για την άψογη αισθητική τους. Η παρουσία της εταιρίας είναι έντονη, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και εκτός συνόρων, γεγονός πού πιστοποιεί στην πράξη το κύρος του ονόματος BEST. Δείτε το διαφημιστικό μας video: http://youtu.be/JBwy_ouVuYM Ιστοσελίδα: http://www.best-mas.gr Επικοινωνία: BEST Είδη κιγκαλερίας Μάσβουλας Χ. Αντώνης Πόμολα χειρολαβές κουρτινόβεργες Τηλεφωνικό Κέντρο: Έκθεση: Δωδεκανήσου 54 – Περιστέρι 12134 Tηλ: 57 Fax : Εργοστάσιο - Γραφεία : Αγ. Άννης 27 & Σάμου - Αχαρναί Τηλ : Fax : Email: info@best-knobs.gr

προφίλ


Βρέθηκαν 4 επιχειρήσεις στην κατηγορία Βοηθητικά Υλικά Κουρτίνας

Φίλτρα αποτελεσμάτων: