καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Παιδικά Έπιπλα

O ΛΕΓΑΤΟΣ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Ενα σαλόνι 2 τεμαχίων απο 1500 ευρώ Μονο 900 ευρώ! Η παραγωγή μας περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρες, συρταριέρες, τραπεζαρίες, σαλόνια, βοηθητικά τραπεζάκια, και ό,τι άλλο χρηστικό κομμάτι χρειάζεται το σπίτι ! ] Η διαφορά μας από τους συναδέλφους είναι ότι κατασκευάζουμε ότι έπιπλο κι αν μας ζητήσετε στα δικά σας μέτρα ! Και όχι μόνο ! Επισκευάζουμε και ανακαινίζουμε το παλιό σας κατεστραμμένο σαλόνι! Δεν εξετάζουμε τη μόδα και το στυλ του, καθώς έχουμε μεγάλη πείρα σ΄ αυτό τον τομέα.

  • ratting
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Ξεκινήσαμε πριν από 32 χρόνια στον ίδιο χώρο με αντικείμενο το εμπόριο επίπλου. Έχοντας ως κεφάλαιο την πολυετή πείρα μας, καθώς και τις ειδικές μας γνώσεις και πολύ μεράκι, επιλέγουμε για εσάς μέσα από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ελληνικής αγοράς, προϊόντα ασφαλή και επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την άνεση, την διαχρονικότητα και το καλό γούστο.

  • ratting


Artdesign group
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Ζωγραφική και Διακόσμηση παιδικών χώρων με χρώματα και υλικά μη τοξικά,άοσμα,φιλικά προς το περιβάλλον.Παιδικές τοιχογραφίες,πίνακες ζωγραφικής για το παιδικό δωμάτιο, ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο. πληροφορίες:& www.errikosartdesign.com/kids

προφίλ
naturalwood.gr Κουκέτες
Ν. Μαγνησίας » Βόλος

Η naturalwood.gr συστάθηκε με όραμα την σχεδίαση και κατασκευή ξύλινων παιδικών επίπλων. Πρωτότυπα σχέδια και ποικιλία χρωμάτων για κάθε τύπου δωματίου. Κλασικό,ρομαντικό ,παραδοσιακό.

προφίλ
Αστερίας
Ν. Αττικής » Νέα Χαλκηδόνα

Η εταιρεία μας, Asterias Bebe, δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού επίπλου 35 και πλέον χρόνια. Από το 1987, η εταιρεία ακολουθεί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όρους ασφαλείας που εγγυώνται την άρτια λειτουργία των επίπλων και προστασία του παιδιού.

προφίλ


Βρέθηκαν 5 επιχειρήσεις στην κατηγορία Παιδικά Έπιπλα

Φίλτρα αποτελεσμάτων: