καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Αδιατάρακτη Κοπή

Σταμούλος Αντώνης - Αδιατάρακτη Κοπή
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Μέσα απο την πολυετή πείρα μας στις οικονομικές κατασκευές έχουμε αποκτήσει την εμπειρία ώστε να αναλαμβάνουμε σοβαρά και υπεύθυνα εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την αδιατάρακτη κοπή μπετόν (σκυροδέματος). 

  • ratting


Αδιατάρακτη Κοπή
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Η κοπή από οπλισμένο σκυρόδεμα είναι μια λεπτή εργασία που γίνεται σήμερα με τη σύγχρονη τεχνολογία που λειτουργούν εν απουσία κραδασμών με χαμηλά επίπεδα εκπομπών σκόνης. Λύνουμε προβλήματα σε εργοστάσια, σε οποιοδήποτε παλιό ή νέο κτίριο το οποίο είναι: αποκατάσταση, επισκευή, λάθη σχεδιασμού. Ελεγχόμενη κατεδάφιση κατασκευών από σκυρόδεμα το άνοιγμα των δωματίων, πόρτες, παράθυρα, τοίχοι, δημιουργία διαύλων και των αγωγών για καλώδια, κοπή των τοίχων, δοκάρια, τοίχους, κολώνες, πατώματα, ταβάνια, πατώματα, σκάλες.

προφίλ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΟΡΟΒ
Ν. Αττικής » Αθήνα

ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ Στρογγυλές οπές για σωληνώσεις * Τετράγωνες οπές για ανελκυστήρες και κλιμακοστάσια * Διανοίξεις σε κάθετες επιφάνειες για καινούριες πόρτες και παράθυρα Γενικευμένη χρήση μέσων αδιατάρακτης κοπής για την ελεγχομένη κατεδάφιση κτιρίων ή μέρους αυτών Τα μόνιμα συνεργεία μας, με πολυετή πείρα στο αντικείμενο, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

προφίλ
ΜΠΕΤΟΝΚΟΠΗ
Ν. Ιωαννίνων » Ιωαννίνων

Αδιατάρακτης Διαμαντοκοπής Αδιατάρακτης Συρματοκοπής Αδιατάρακτης Αρμοκοπής Αδιατάρακτης Διάτρησης (κυκλικές κοπές) Αδιατάρακτης καθαίρεσης ολόκληρων ορόφων Που εφαρμόζονται Στην καθαίρεση μπαλκονιών, ορόφων, λιθοδομών, πλακών, δοκαριών, υποστυλωμάτων και θεμελιώσεων. Σε εξωτερικά ανοίγματα (παράθυρα, πόρτες, δώματα και αίθρια). Σε εσωτερικά ανοίγματα (σκάλες, λεβητοστάσια, αποθήκες, τζάκια, καμινάδες, ασανσέρ, ηλεκτρικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις).

προφίλ
ΜΠΕΤΟΝΚΟΠΗ
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Αδιατάρακτης Διαμαντοκοπής Αδιατάρακτης Συρματοκοπής Αδιατάρακτης Αρμοκοπής Αδιατάρακτης Διάτρησης (κυκλικές κοπές) Αδιατάρακτης καθαίρεσης ολόκληρων ορόφων Που εφαρμόζονται Στην καθαίρεση μπαλκονιών, ορόφων, λιθοδομών, πλακών, δοκαριών, υποστυλωμάτων και θεμελιώσεων. Σε εξωτερικά ανοίγματα (παράθυρα, πόρτες, δώματα και αίθρια). Σε εσωτερικά ανοίγματα (σκάλες, λεβητοστάσια, αποθήκες, τζάκια, καμινάδες, ασανσέρ, ηλεκτρικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις)

προφίλ
Crama
Ν. Λαρίσης » Λάρισα

Η εταιρία Crama κατασκευάζει κοπτικά εργαλεία βιομηχανικής χρήσης. Περιηγηθείτε στις σελίδες της εταιρίας και διαβάστε σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα της. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1985, ως εταιρία εμπορίας και σέρβις κοπτικών εργαλείων. Το 2006 η εταιρία Crama εξελίσσεται σε κατασκευαστική εταιρία κοπτικών δίσκων εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτει τα προϊόντα της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

προφίλ
Αδιατάρακτη κοπή Κρήτης
Ν. Ηρακλείου » Ν. Αλικαρνασσός

H Αδιατάρακτη κοπή Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο αποτελεί επέκταση της εικοσαετούς εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής και αναπαλαίωσης κτιρίων.Με τελαιυτέας γενιάς αδαμαντοφόρα συστήματα και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες έχει καθιερωθεί μία από τις πιό αξιόπηστες στον χώρο της κοπής και διάτρησης οπλισμένου σκυροδέματος. Η αδιατάρακτη κοπή εφαρμόζευαι σε μία σειρά εργασιών όπως,καθαίρεση ορόφων,μπαλκονιών,πλακών,διανοίξεις για πόρτες,παράθυρα και όλων των διαμετριμάτων ανοίγματα & διατρήσεις

προφίλ


Βρέθηκαν 7 επιχειρήσεις στην κατηγορία Αδιατάρακτη Κοπή

Φίλτρα αποτελεσμάτων: