καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ξύλινα Σπίτια

Econord Consulting - Ξύλινα Σπίτια
Ν. Αττικής » Αθήνα

Οι φινλανδικές κατοικίες κατασκευάζονται από κορμούς δέντρων με την κόκκινη καρδιά, που μεγαλώνουν στον αρκτικό κύκλο. Η άριστη ποιότητα των κορμών, η τέλεια κατεργασία και η μοναδική αρχιτεκτονική τους, δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.

  • ratting
ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της από το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 350 ξύλινες κατοικίες, μόνιμες και εξοχικές, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, έχοντας πλήρη και εξειδικευμένα συνεργεία, κάλυψη από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και την τεχνική υποστήριξη των φιλανδικών οίκων απ` όπου εισάγει τα υλικά.

  • ratting
WandS
Ν. Ευβοίας » Αυλίδα

Η WandS είναι Τεχνική Κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηροποιείται στο χώρο των Οικολογικών Κατασκευών. Σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονες, βιοκλιματικές κατασκευές υψηλής τεχνολογίας.

  • ratting
Soldatos Groυp
Ν. Αττικής » Σπάτα

Η Soldatos Groυp of Companies ιδρuθηκε το 1962 απο τον Κωνσταντινο Σολδατο,στην Καλλιθεα Αττικης.Περιλαμβανει τις εταιρειες-Σολδατος ψηκτικα μηχανηματα και ανταλλακτικα.www.soldatos.gρ Royal Relations & Commerce,ROI Business Group.Επισης την εταιρεια Ελευθερια Σολδατου που δραστηριοποιειται στο χωρο των προκατασκευασμενων σπιτιων,τροχοσπιτα αυτοκινουμενα,μικρα φορτηγα,πορτες ασφαλειας,γκαραζοπορτες,κεραμιδια και ο,τι χρειαζεταιμια συγχρονη κεραμοσκεπη

  • ratting
EASY GREEN
Ν. Ευβοίας » Χαλκίδα

Πλήρως εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία κατασκευής αποτελούν τη δύναμη κρούσης της Easy Green. Έμπιστοι συνεργάτες που βοηθάνε με τις γνώσεις τους, την πείρα τους και την όρεξη για δημιουργία στην κατασκευή κάθε ξύλινου ή προκάτ σπιτιού. Κάθε έργο αναλαμβάνεται από τον υπεύθυνο έργου που γνωρίζει καλά το έργο και έχει καθημερινή και άμεση επικοινωνία μαζί σας. Έτσι δίνει άμεσες λύσεις και συντονίζει απόλυτα την ολοκλήρωση του έργου. Για αυτό η Easy Green μπορεί και εγγυάται τον τόσο ...

  • ratting


Βρέθηκαν 5 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ξύλινα Σπίτια

Φίλτρα αποτελεσμάτων: