καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ξύλινα Δάπεδα

Ο Πέρσης
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Με στόχο την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αισθητικών αναγκών σας και βασικό άξονα το προσωπικό σας στυλ,επιλέγουμε και εισάγουμε  οι ίδιοι τα προϊόντα μας.Στο κατάστήμά μας,θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από χειροποίητα χαλιά και χαλιά μηχανής,μοκέτες,δάπεδα,ταπετσαρίες τοίχου.Ντύνουμε και ανανεώνουμε το χώρο σας,προσωπικό και επαγγελματικό.Εξειδικευμένοι συνεργάτες και έμπειροι τεχνίτες είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

  • ratting
Ξύλινο Πάτωμα . gr (xylinopatoma.gr)
Ν. Αττικής » Νέος Κόσμος

Το Ξύλινο Πάτωμα . gr (xylinopatoma.gr) είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει σαν στόχο να εξυπηρετήσει κάθε ενδιαφερόμενο να βρει ότι μπορεί να χρειαστεί για το ξύλινο πάτωμα. Από το ίδιο το πάτωμα, κόλλες, γυαλόχαρτα βερνίκια, μέχρι και καθαριστικά υλικά καθημερινής χρήσης για το παρκέ.

  • ratting
Χριστοδούλου Ιωάννης Τοποθετήσεις Ξύλινων Πατωμάτων Παρκέ Διαρκείας Σκάλες
Ν. Αττικής » Αθήνα

Τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων - σκάλες. Τρίψιμο με σύγχρονα μηχανήματα(περιστροφική μηχανή).Δυνατότητα γυαλίσματος και με οικολογικά βερνίκια.

  • ratting


ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
Ν. Αττικής » Ίλιον

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε κουρτινίξυλα,κουρτίνες,ξύλινα & πλαστικά δάπεδα,μοκέτες,χαλιά,πόρτες,ταπετσαρίες,σας περιμένουμε!

προφίλ
Μπελος (WWW.BELOS.GR) ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
Ν. Αττικής » Καματερό

Η εταιρεία Μπέλος βρίσκεται 25 χρόνια στον κλάδοτων ξύλινων κατασκευών.Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και υπεύθηνο ώστε να μπορεί να φερει εις πέρας οποιOδήποτε πρόβλημα και να δώσει την κατάλληλη λύση ακομα και στις πιο περίπλοκες κατασκευές. Είναι εφοδιασμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα επεξεργασίας και ποιοτικού ελέγχου του ξύλου, καθώς επίσης και με τα αρτιότερα μηχανήματα τοποθέτησης πατωμάτων. Η εταιρεία Μπέλος αναλαμβάνει ξύλινα πατώματα και σκάλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από την προμήθεια του δαπέδου, μέχρι την τοποθέτηση και την συντήρησή τους.

προφίλ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΝΤΡΑΝΟΣ
Ν. Κέρκυρας » Κέρκυρα

πατωματζης αναλαμβανει τοποθετηση,τριψιμο,γυαλισμα,επισκευη,μελετεςξυλινων πατωματων-ξυλινης σκαλας σε οποιοδηποτε σχεδιο και χρηση ολων των ειδων τα βερνικια.τιμες προσιτες.μελετες-επισκευες παντος ειδους & σε παλαια κτηρια. KINHTO ΤΗΛ: ΩΡΕΣ:

προφίλ
Κούκας Γιάννης
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

Ανακαίνιση σπιτιού, Ξύλινα πατώματα www.anakainisispitiou.gr

προφίλ
DRAKATOS, Πατώματα Παρκέτα
Ν. Αττικής » Μαρούσι

Η εταιρία "ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Παρκέτα-Ξυλεία-Επεξεργασία ξύλου" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1981. Κύρια δραστηριότητά μας είναι η εισαγωγή ξυλείας από USA, Γαλλία, Σλοβενία και τροπικής ξυλείας από Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και Ν.Αμερική σε κορμούς επιπλοποιίας και ειδικές διαστάσεις που να εξυπηρετούν κατά πρώτο λόγο την κοπή ξυλείας τύπου Caztier και κατά δεύτερο την κοπή τύπου Dos

προφίλ
Wood Service
Ν. Αττικής » Αθήνα

Εμπόριο & τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων Wood Service Αθήνα Πρόγραμμα αντικατάστασης παρκέ. Με το οποίο Κερδίζετε: 1. Δωρεάν ξήλωμα παλαιού παρκέ. 2. Δωρεάν υγρομέτρηση του χώρου για τυχόν υγρασίες. 3. Δωρεάν αρχιτέκτονα – διακοσμητή για την διαμόρφωση του χώρου. 4. Δωρεάν μεταφορά υλικών στο χώρο σας. 5. Δωρεάν αξεσουάρ υλικών του δαπέδου όπως προφίλ. 6. Δωρεάν μεταφορά και επανατοποθέτηση επίπλων χωρίς επιπλέον κόστος για τους εργάτες. 7. 50% έκπτωση σε τοποθέτηση όλων των ειδών δαπέδου και στο τρίψιμο – γυάλισμα (φρεσκάρισμα). 8. Έχουμε επιπλέον προσιτές τιμές σε όλα τα είδη δαπέδου και με πολύ καλούς τρόπους πληρωμής. 9. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας μας καλύπτονται με εγγύηση γιΆ αυτό θα μας βρείτε δίπλα σας και μετά την πώληση. Στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσουμε ένα από τα καλύτερα brand name στην αγορά με τη δική σας υποστήριξη και βοήθεια. YouTube: http://youtu.be/Yo00CFmR2n4 Λάζαρης Ευστάθιος Αχ. Παράσχου 125 Γκύζη Αθήνα 11474 Τηλ.: Κιν.:

προφίλ


Βρέθηκαν 13 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ξύλινα Δάπεδα

Φίλτρα αποτελεσμάτων: