καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Service Επαγγελματικών Μηχανών Καφέ

Μπάμπης Ξυμητίδης
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Οι επαγγελματικές μηχανές καφέ είναι το κλειδί για κάθε καφέ, μπάρ που προκαλεί τον σεβασμό, και με το κατάλληλο επαγγελματικό συστημα στηρίζετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Πωλήσεις, service, ανταλλακτικά μηχανών καφέ όλων των τύπων επαγγελματικών και οικιακώνΝεα παραλαβη μεταχειρισμενων μηχανων καθε εβδομαδα.

  • 1


Delmocca Speciality Coffee
Ν. Κορινθίας » Κόρινθος

Χονδρικό εμπόριο καφέ και συναφών ειδών. Σεμινάρια προσωπικού. Πωλήσεις επαγγελματικού εξοπλισμού. Service μηχανών espresso και μύλων κοπής.

προφίλ
GRATSIA ltd
Ν. Θεσσαλονίκης » Εύοσμος

Αναλαμβάνουμε το service επαγγελματικών μηχανών καφέ espresso παντός τύπου και γρανιτομηχανών. Στόχος μας, η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μη διστάσετε να ζητήσει την βοήθεια τεχνικού μας, ακόμα κι αν είναι αργία! Γιατί το σημαντικότερο για μας, είναι να μη μείνετε χωρίς μηχανή ούτε μια ώρα!!!  

προφίλ
Καφετεχνικη
Ν. Ηρακλείου » Ηράκλειο

Αναλαμβάνουμε το service επαγγελματικών μηχανών καφέ espresso παντός τύπου και γρανιτομηχανών. Στόχος μας, η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μη διστάσετε να ζητήσει την βοήθεια τεχνικού μας.Υπηρεσίες και προϊόντα επιχείρησης:Χονδρικό εμπόριο καφέ και συναφών ειδών. Σεμινάρια προσωπικού. Πωλήσεις επαγγελματικού εξοπλισμού.

προφίλ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ SERVICE
Ν. Αττικής » Αργυρούπολη

Επισκευάζουμε στο χώρο μας μηχανές καφέ,οικιακού και επαγγελματικού τύπου,Μύλους άλεσης καφέ, Ψυκτικά μηχανήματα.

προφίλ
TECAF M. EPE
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

H εταιρεία TECAF Τεχνική Καφέ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2014 και έχει έδρα το Αιγάλεω. προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά την επισκευή και τη συντήρηση μηχανών καφέ και μύλων. Επιπλέον, ασχολούμαστε με την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανών καφέ καιΥπηρεσίες και προϊόντα επιχείρησης:service μηχανων και μυλων καφε πώληση καινούργιων και ανακατασκευασμένων μηχανών και μύλων καφε ανταλλακτικά αξεσουαρ barista

προφίλ
Steam Works
Ν. Κορινθίας » Κόρινθος

Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να είναι δίπλα στον επαγγελματία στην δύσκολη στιγμή που θα τύχει κάτι αλλά και στους επαγγελματίες που οι προμηθευτές τους δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Επίσης υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δεν αγοράζουν τον καφέ τους από κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο

προφίλ


Βρέθηκαν 7 επιχειρήσεις στην κατηγορία Service Επαγγελματικών Μηχανών Καφέ

Φίλτρα αποτελεσμάτων: