καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ανακαινίσεις

Ελαιοχρωματιστές - Τεχνοτροπίες
Ν. Αττικής » Καματερό

Αναλαμβάνουμε διατηρητέα κτίρια (με δυνατότητα παραδοσιακού τρόπου βαφής courasanit - epoca). H εξιδείκευση και η ανάπτυξη σε νέες τεχνικές χρωματικών εφαρμογών αλλά και η τοποθέτηση κάθε είδους ταπετσαριών μας καθιστούν όχι απλά συνεργεία βαφής αλλά την έναρξη της φαντασίας στην τάση της νέας διακόσμησης χώρων. Με την συμμετοχή μας στην έκθεση "Χρώμα και Διακόσμηση" με τις εταιρείες ΗΛΙΟΧΡΩΜ , SAN MARCO , VALPAINT , RIALTO (για περισσότερες πληροφορίες δείτε φωτογραφίες στο site μας) νέες ...

  • 1
ELGREG
Ν. Αττικής » Βούλα

Στην εταιρεία ELGREG θα βρείτε μια αξιόλογη γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με πρωταρχικό της στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της με σεβασμό και συνέπεια και την ικανοποίηση των αυξανόμενων απαιτήσεων.

  • ratting
Χριστοδούλου Ιωάννης Τοποθετήσεις Ξύλινων Πατωμάτων Παρκέ Διαρκείας Σκάλες
Ν. Αττικής » Αθήνα

Τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων - σκάλες. Τρίψιμο με σύγχρονα μηχανήματα(περιστροφική μηχανή).Δυνατότητα γυαλίσματος και με οικολογικά βερνίκια.

  • ratting
ATS wood ENERGY
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ATS Energy δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, συμμετέχοντας σε πάνω από 700 εγκαταστάσεις, (έχοντας ώς αντικείμενο τη θέρμανση, το φυσικό αέριο, την ύδρευση, τον κλιματισμό, την αποχέτευση, τον εξαερισμό κ.α) κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία στο χώρο, ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την πιο εξεζητημένη ανάγκη των πελατών της.

  • ratting
Κουρούκλης Γ. Παναγιώτης (Ε.ΤΕ.ΚΑ)
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής από την πιό απλή επισκεύη μέχρι την πιό πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε να λύσουμε το προβλημά σας γρήγορα, αξιόπιστα, ποιοτικά και οικονομικά.

  • ratting


Α.Κ
Ν. Αττικής » Κερατσίνι

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ Στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, ταράτσες, υπόγεια, τοιχία θεμελίωσης, δεξαμενές Γεμίσματα δαπέδων με αφρομπετό , Έργα στέγης, προστασίας και συντήρησης κτιρίων. Βιομηχανικά- εποξειδικά δάπεδα και ράμπες

προφίλ
G.K.R.T VELOS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
Ν. Αττικής » Ψυχικό

Η εταιρία μας αποτελούμενη από διπλωματούχους Μηχανικούς του ΕΜΠ αναλαμβάνει επισκευές , αναπαλαιώσεις -ανακαινήσεις κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων, πολυκατοικιών, εξοχικών κατοικιών ως επίσης ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων. Τα έργα μας είναι σύμφωνα με την νομοθεσία για την εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων και διακρίνονται για την ποιότητα δουλειάς.

προφίλ
ΜονωΤεχνική
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

MOνωσεις εγγυημενες με ασφαλτοπανα ιταλιας.διδεται 15ετη γραπτη εγγυηση.

προφίλ
CONSTRACTION
Ν. Αττικής » Αθήνα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

προφίλ
ΛΩΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Ν. Αττικής » Καματερό

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

προφίλ