καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μονώσεις

ΜΟΝΩΔΥΝΑΜΙΚΗ
Ν. Αττικής » Περιστέρι

μονωσεις ταρατσων,στεγανοποιησεις παντος τυπου,πρασινες στεγες.δωρεαν επισκεψη και μελετη στο χωρο σας.μελος του Π.Σ.Ε.Μ και πιστοποιημενοι κατα din certco.

  • ratting


MONOLYSIS Ο.Ε Τεχνική Εταιρεία - Στεγανώσεις - Μονώσεις
Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι )

Η εταιρεία μας διαγράφει μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο της μόνωσης, με εξειδικευμένες λύσεις & προηγμένες τεχνικές εφαρμογές. Ο σύγχρονος εξοπλισμός & το άρτια καταρτισμένο συνεργείο που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα με συνέπεια & λογικό κόστος.

προφίλ
Σκρέκας Εργομονωτική
Ν. Αττικής » Καματερό

Η εταιρεία Σκρέκας Εργομονωτική, βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο των μονωτικών υλικών στην πώληση και στην κατασκευή μονωτικών συστημάτων μπορεί να σας προσφέρει υλικά και μονωτικές εφαρμογές για κάθε πρόβλημα: υγρομόνωσης, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, πυροπροστασίας και τεχνικές λύσεις, για κάθε δομικό πρόβλημα. Με πιστοποιημένα κατά ISO υλικά.

προφίλ
MONOSTOP
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η MONOSTOP εφαρμόζει την τεχνογνωσία στην μόνωση & στεγανοποίηση με άριστη γνώση των υλικών & των δυνατοτήτων τους για μόνιμες λύσεις σε κάθε πρόβλημα μόνωσης και στεγανοποίησης.Ακόμη βάφονται διαμερίσματα,γίνεται τοποθέτηση πλακιδίων κτλ.

προφίλ
ISOKRETA
Ν. Λασιθίου » Ιεράπετρα

Μονώσεις, Μονωτικά υλικά, ειδικά οικοδομικά υλικά, τσιμεντοειδή, ασφαλτόπανα,ρητίνες, κόλλα πλακιδίων. εργασίες μονώσεων.

προφίλ
ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ
Ν. Μαγνησίας » Βόλος

Μονώσεις ταρατσών, Στεγανώσεις, Θερμομονώσεις Πράσινες Ταράτσες, Ελαιοχροματισμοί, Θερμομονώσεις Ελαφρόπετρα, Πισίνες, Ασανσέρ . Προσιτές τίμες, Γραπτή εγγύηση.    

προφίλ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ, C.I.B.
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η Τεχνική Εταιρεία C.I.B. αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση παντός είδους εργασιών μόνωσης, υγρομόνωσης, θερμομόνωσης, ειδικών επισκευών και παρέχει ουσιαστικές και εξειδικευμένες λύσεις σε δύσκολα τεχνικά προβλήματα που απαιτούν τεχνογνωσία, συνέπεια και αξιοπιστία.

προφίλ
ΜΠΕΚΑΚΟΣ
Ν. Μεσσηνίας » Καλαμάτα

Μονώσεις ταρατσών και υπογείων, θερμομόνωση και βιομηχανικά δάπεδα.  

προφίλ
ΚΡΙΤΣΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

    Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα Θερμομονώσεις Κnauf -Σοβάδες Knauf και παραδοσιακό Σοβάτισμα-Οικοδομικες Εργασιες*Εμπιστευθειτε μας την θερμομονωση της νεας σας κατοικιας/οικοδομης για να αποφυγετε ατελειες και επιδιορθωσεις που κοστιζουν χρηματα και χρονο*Εμπιστευθειτε μας την παλια σας μονωση οπου ειναι ανεπαρκης , χρησιμοποιωντας τις πλεον συγχρονες τεχνικες και υλικα*Μελεταμε και σας προτεινουμε λυσεις που ταιριαζουν στην περιπτωση σας

προφίλ
MONOISO
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρεία MONOISO - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στον τομέα της μόνωσης και με την πολυετή πείρα μας αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας για ολοκληρωμένες λύσεις σε μελέτες, εφαρμογές, κατασκευές αλλά και επισκευές μονώσεων. Εκμεταλλευόμενη την πιστοποιημένη τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον χώρο της μόνωσης εφαρμόζει υπεύθυνα, σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους προσδίδοντας κέρδος και προστιθέμενη αξία σε κάθε υφιστάμενη κατασκευή. Η μόνωση της κατοικίας σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές αποτελεί επένδυση για κάθε κτίριο, και θα σας γλιτώσει από δαπανηρές επιπλέον επισκευές ενώ θα σας προσφέρει σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Απαντά επιπρόσθετα στις απαιτήσεις των καιρών για οικονομία φυσικών πόρων και σεβασμό προς το περιβάλλον.

προφίλ