καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ταχογράφοι

Γ & Ν. ΣΙΣΚΟΣ Ο.Ε. Ταχογράφοι και Όργανα Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Κορωπί

Για ταχογράφους, ψηφιακά κοντέρ & κόφτες είμαστε εμείς χωρίς δέυτερη σκέψη. Στο κατάστημα ταχογράφων και κοντέρ Σίσκος θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο ψηφιακούς και αναλογικούς ταχογράφουςκαι κόφτες, εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε η να αναβαθμίσετε τα όργανα του αυτοκινήτου σας με σύγχρονης τεχνολογίας κοντέρ μεγάλης ακριβείας.

  • ratting


Αλέξανδρος Σερμπής Ταχογράφοι Ταξίμετρα
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Συνεργείο επισκευής προγραμματισμού οργάνων μετρήσεως και ελέγχου (Ψηφιακοί Ταχογράφοι,Αναλογικοί Ταχογράφοι, Ταξίμετρα)

προφίλ
ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
Ν. Αττικής » Αθήνα

ντίζες για κοντέρ, για ταχογράφους και ταξίμετρα, καλύμματα για όλα τα παραπάνω σύρματα καθώς και άκρα αυτών.ταξιμετρα,καπελα και σημαιες ταξι,καρτες ταχογραφων

προφίλ
TACHO HELLAS Αφοί Χασάπη Ο.Ε.
Ν. Θεσσαλονίκης » Καλοχώρι

Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία, η επισκευή, ο έλεγχος και ο προγραμματισμός οργάνων μετρήσεως και ελέγχου όπως ταχογράφοι, ταχύμετρα, χρονογράφοι, στροφόμετρα, αυτόματοι περιοριστές ταχύτητας (κόφτες),κ.α..Το υπερσύγχρονο service της Tacho Hellas βρίσκεται στην Εγνατία οδό, στον κόμβο του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους κτιριακούς χώρους 1100 m2 και άνετο parking 5100m2 με πολύ εύκολη πρόσβαση για φορτηγά, λεωφορεία, και αυτοκίνητα.

προφίλ


Βρέθηκαν 4 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ταχογράφοι

Φίλτρα αποτελεσμάτων: