καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΚΕΚ ΣΒΙΕ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η ΣΒΙΕ δυναμικά στη δια βίου επαγγελματική κατάρτιση .Το Κέντρο Επαγγελματική Κατάρτισης Κ.Ε.Κ. Σ.Β.Ι.Ε. ιδρύθηκε την άνοιξη του 2000 από τους κ.κ Γ. Καστρινάκη - Δρ. Φουντουκάκο και ήρθε να προστεθεί στον υπάρχοντα εκπαιδευτικό όμιλο των ίδιων, που αποτελείτε από τις Σχολές Σ.Β.Ι.Ε. καθώς και το ιδιωτικό ίδρυμα Πανεπιστημιακού επιπέδου I.S.T. Studies.

  • ratting
ΑΚΜΗ ΚΕΚ Α.Ε.
Ν. Αττικής » Ηλιούπολη

Το ΚΕΚ ΑΚΜΗ είναι μέλος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με ηγετική θέση στο χώρο της κατάρτισης, εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

  • ratting
ΕΡΓΟΝ ΚΕΚ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Το ΕΡΓΟΝ ΚΕΚ ιδρύθηκε το 1995 και είναι ένα από τα πρώτα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης που λειτουργεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • ratting
KEK ΓΣΕΒΕΕ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ιδρύθηκε το 1995 με πρωτοβουλία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, ως εκπαιδευτική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

  • ratting
ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ Α.Ε.
Ν. Αττικής » Νέο Ηράκλειο

Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. λειτουργεί από το 1985 ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο με σκοπό την υλοποίηση Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης που απευθύνονται σε άνεργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και άτομα των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων καθώς και την άσκηση συναφών προς το αντικείμενο αυτό δραστηριοτήτων.

  • ratting
INTEGRATION ΚΕΚ Α.Ε.
Ν. Αττικής » Δάφνη

Η INTEGRATION ΚΕΚ Α.Ε. είναι μια από τις σημαντικότερες δομές επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων στην Ελλάδα, παρέχοντας για περισσότερα από 15 χρόνια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε ενήλικες, άνεργους, εργαζόμενους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

  • ratting
ΜΕΤΡΟΝ ΚΕΚ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Το ΜΕΤΡΟΝ ιδρύθηκε το 1995. Λειτουργεί με δύο Δομές σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εθνικής Εμβέλειας πιστοποιημένο από το ΕΚΕΠΙΣ σε όλα τα εννέα θεματικά πεδία της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

  • ratting
ΚΕΚ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ
Ν. Ηρακλείου » Ηράκλειο

Το ΚΕΚ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την κάλυψη του κενού στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού στην Περιφέρεια Κρήτης.

  • ratting
SYNERGY KEK AE
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Μάιο του 1997 με σκοπό επιμορφωτικό, μελετητικό, κυρίως εκπαιδευτικό και γενικά υποβοηθητικό σε εργασίες παροχής υπηρεσιών. Στόχος της SYNERGY είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και συναφών προς αυτή δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενων στις ανάγκες των πελατών της.

  • ratting
ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ
Ν. Θεσσαλονίκης » Χαλκηδονα

Το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, το οποιο ιδρυθηκε το 1995 με σκοπό την συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ζητήματα κατάρτισης και προώθησής στην αγορά εργασίας.

  • ratting


Βρέθηκαν 15 επιχειρήσεις στην κατηγορία Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης

Φίλτρα αποτελεσμάτων: