καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Εργαστήριο Ραφής

ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΤΖΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
Ν. Αττικής » Γκύζη

Αν και φέτος το χειμώνα σκέφτεστε να επισκευάσετε το αγαπημένο σας δερμάτινο μπουφάν επισκευτείτε το εργαστήριό μας Παράσχου 107 Γκύζι. Αναλαμβάνουμε την κοπή και την ραφή δερμάτινων ρούχων, φασόν, ειδικές παραγγελίες.

  • ratting


Αθήνα Ζώη
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρία της Αθηνάς Ζώη κατασκευάζει χειροποίητα καλύμματα επίπλων, κουρτίνες, μαξιλάρια και πωλεί στρώματα και υποστρώματα. Το εργαστήριο ραφής μας λειτουργεί από το 1980 και διαθέτει πλούσια συλλογή υφασμάτων και άριστη ποιότητα υλικών, το οποίο μας επιτρέπει να παρέχουμε λειτουργικές προτάσεις διακόσμησης σε προσιτές τιμές σε ιδιώτες και επιχειρήσεις! Εξοπλίζουμε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες με μαξιλάρια, καλύμματα κάθε είδους, κουρτίνες, στρώματα και ...

προφίλ
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΤΖΑΝΗΣ
Ν. Αττικής » Αγία Παρασκευή

ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΌΞΥΛΑ ΡΌΜAN ΠΆΝΕΛ ΡΟΛΕΡ ΣΤΌΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΈΤΗ ΧΏΡΟΥ- ΡΑΦΕΣ- ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ-ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ Ράβουμε και με το δικό σας ύφασμα ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Είναι επιχείρηση οικογενειακή, που συνδυάζει το κατάστημα λιανικής πώλησης με το εργαστήριο υψηλής ραπτικής, με αποτέλεσμα να έχουμε ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ.

προφίλ
Κουρτινεσς Τζανησ Πυρροσ
Ν. Αττικής » Παλλήνη

Εργαστηριο Ραφης κουρτινων ΜΕΤΡΗΣΗ ΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

προφίλ


Βρέθηκαν 4 επιχειρήσεις στην κατηγορία Εργαστήριο Ραφής

Φίλτρα αποτελεσμάτων: