καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Είδη Φυτωρίου

ΦΥΤΩΡΙΟ
Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι )

Η επιχείρηση μας βρίσκεται από το 1978 στον χώρο της ενασχόλησης με άνθη - φυτά και κατασκευές κήπων και δραστηριοποιείται στην μελετη-σχεδιασμο-κατασκευη κηπων,εγκατασταση αυτοματου ποτισματος,συντηρησεις κηπων,κηποχωματα,ετοιμο γκαζον-χλοοταπητα,κατασκευες τεχνητων λιμνων,περγκολες,ανθη-φυτα,γλαστρες,λιπασματα.

  • ratting
Επι Γης
Ν. Αττικής » Παλλήνη

Η εταιρία "Επί Γης" ιδρύθηκε το 1991 και λειτουργεί σ` έναν όμορφο χώρο έκτασης δώδεκα στρεμμάτων εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη.

  • ratting
Garden Sport
Ν. Λαρίσης » Λάρισα

Η επιχείρησή μας άρχισε να λειτουργεί από το 1990 με έδρα την Λάρισα. Ασχολείται με εισαγωγή και εμπορία: Επαγγελματικών μηχανημάτων πράσινου, Μηχανήματα συντήρησης συνθετικού (πλαστικού) χλοοτάπητα, Αθλητικού εξοπλισμού

  • ratting


ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΦΥΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ
Ν. Αττικής » Μαρκόπουλο

ΜΕΛΕΤΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΦΥΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ,ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ,ΚΛΗΜΑΤΑ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ,κα.ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ,ΑΥΤΟΜΑΤΟ Π

προφίλ
Φυτώρια Κακογιαννάκη
Ν. Ρεθύμνης » Αρκαδίου

Παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καρποφόρων δέντρων, ελαιόδεντρων, αμπελιών, κ.α. Πώληση χονδρική - λιανική.

προφίλ
donkeyisland
Ν. Αττικής » Αθήνα

Δημιουργία κήπων με βότανα και μπαχαρικά. Ανακύκλωση σκουπιδιών.Ηλεκτρονικές πωλήσεις - αιθέρια έλαια - κήποι- γλάστρες - φυτά.

προφίλ
Artplant
Ν. Αττικής » Νέα Σμύρνη

Μια αξιόλογη εταιρεία, μοναδική στο είδος της, η ARTPLANT, εξειδικεύεται σε νέα εργαλεία φυτικής ανάπλασης που δημιουργούν πράσινο κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε σημείο. Αξιοποιώντας μετακινούμενες εναέριες και επιδαπέδιες αυτοποτιζόμενες κατασκευές καθώς και στοιχεία κατακόρυφης φύτευσης όπως φυτικοί τοίχοι, φυτογλυπτά αξιοποιεί και αναβαθμίζει αισθητικά και οικονομικά το σκηνικό των εξωτερικών χώρων μιας πόλης, αλλά και κάθε επαγγελματικού ή ιδιωτικού κτηρίου. Η ARTPLANT ανήκει στο δίκτυο του μεγαλύτερου σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου που ασχολείται με το μετακινούμενο πράσινο.

προφίλ
Κηπογνωσία
Ν. Λασιθίου » Ιεράπετρα

ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ& ΒΕΡΑΝΤΑΣ-ΦΥΤΑ-ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

προφίλ
Κήπος και Τέχνη
Ν. Αττικής » Μαρκόπουλο

Η εταιρία μας "Κήπος και Τέχνη" είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της κατασκευής έργων πρασίνου, διάθεσης φυτών και υλικών κηποτεχνίας. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή του κήπου σας ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και σε αρμονία με το ελληνικό περιβάλλον. Εισάγουμε φυτά κυρίως από την Ιταλία σε μεγάλες ποικιλίες και με εγγύηση ποιότητας από τα καλύτερα καλλοπιστικών φυτών και δένδρων καθώς και από Έλληνες παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

προφίλ
GARDENPLUS
Ν. Θεσσαλονίκης » Αμπελοκήπων

Tεχνολόγος γεωπόνος αναλαμβάνει κατασκεύες και συντηρήσεις κήπων

προφίλ