καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μουσικές Σχολές

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Κ. ΜΠΕΧΡΑΚΗ
Ν. Αττικής » Βριλήσσια

Η Μουσική Σχολή Κ. Μπεχράκη λειτουργεί από το 1984 έως το 1994 στη Νέα Υόρκη και από το 1995 στα Βριλήσσια. Είναι αναγνωρισμένη από το κράτος, όπως επίσης αναγνωρισμένα είναι τα πτυχία και τα διπλώματα που παρέχει στους σπουδαστές της. Από το έτος ίδρυσής της παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, συνεισφέροντας με υπευθυνότητα στη μουσική παιδεία των μαθητών.

  • ratting
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
Ν. Αττικής » Φιλοθέη

Η σχολή ιδρύθηκε το 2001 με στόχο τη δημιουργία μιας καινοτόμου πρότασης στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης. Έτσι λοιπόν με πολύ μελέτη και μεγάλη προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργήσαμε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον.

  • ratting
MODERN MUSIC SCHOOL ΑΘΗΝΑΣ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Το Modern Music School Αθήνας είναι κομμάτι ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα μουσικών σχολών παγκοσμίως, με περισσότερες από 80 σχολές σε Γερμανία, Ελλάδα και Αμερική.

  • ratting
ΟΡΦΕΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ν. Αττικής » Νέα Σμύρνη

Η Μουσική Σχολή Νέας Σμύρνης Ορφέας λειτουργεί από το 1959 και είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Από το έτος ίδρυσής της η σχολή παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνεισφέροντας με υπευθυνότητα στη μουσική παιδεία των μαθητών της.

  • ratting
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΚΡΑΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΚΡΑΣ ιδρύθηκε το 2004, βρίσκεται στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης ,είναι η πρώτη και η μόνη με έδρα τον Τρίλοφο και όχι παράρτημα και είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος.

  • ratting
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΡΤΑΙΟΣ-ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ
Ν. Λακωνίας » Σπάρτης

Η μουσική σχολή Τυρταίος με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό με κατάλληλη υποδομή και άξιους συνεργάτες προσφέρει στους μαθητές τα κατάλληλα εφόδια για ένα καλύτερο μουσικό μέλλον. Διαθέτει studio ερασιτεχνικής ηχογράφησης και μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών, κρουστών και παραδοσιακών οργάνων για σύγχρονη και κλασική μουσική.

  • ratting
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΜΠΑΖΗΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Ωραιόκαστρο

Η Μουσική Σχολή Τομπάζης διανύει δυναμικά τον 24ο χρόνο λειτουργίας της.Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες μαθητές πέρασαν από τις τάξεις της γνωρίζοντας τη μουσική,άλλα παίρνοντας απλά μια γεύση και άλλα κατακτώντας Πτυχία και Διπλώματα.

  • ratting


Μελώδημα
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Το εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής Μελώδημα (www.melodima.gr) προσφέρει χορωδία γάμου, όργανα συνοδείας νύφης, ορχήστρα και DJ παραδοσιακής μουσικής.

προφίλ
The Vocal Lab Studio Φωνητικής Τέχνης & Μουσικό Εργαστήρι
Ν. Ευβοίας » Χαλκίδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ FREE JAMMING SESSIONS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ PRE PRODUCTION DEMO ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ VOCAL COACHING

προφίλ
Σύγχρονη Μουσική Σχολή Αλίμου
Ν. Αττικής » Αλιμος

Δωρεάν: -όλα τα γενικά θεωρητικά μαθήματα -μουσική προπαιδεία(για παιδιά από 4 ετών)

προφίλ