καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Εργαστήρια Ελεύθερων ΣπουδώνKorel Plus
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Για τον μήνα Οκτώβριο κύκλος Σπουδών για ECDL 70 ώρες μόνο 400 ευρώ. Απόκτηση βεβαίωσης με το κύρος και την αξιοπιστίς του ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΡΕΛΚΟ

προφίλ
FUTURE BUSINESS SCHOOL
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Σεμινάριο Dreamweaaver το FUTURE BUSINESS SCHOOL διοργανώνει ταχύρρυθμα σεμινάρια DREAMWEAVER : διάρκειας 35 ΩΡΕΣ διδασκαλίας ,έναρξη 25/01/06 ΚΟΣΤΟΣ

προφίλ
EASY COMPUTER SCHOOL
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η σχολή πληροφορικής EASY COMPUTER SCHOOL ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 από καθηγητές και στελέχη, που δραστηριοποιούνται στο τομέα την Πληροφορικής από το 1986. Η νεοσύστατη σχολή μας με τις μεθόδους και την ποιότητα διδασκαλίας που παρέχει στους σπουδαστές της, μπορεί να μυήσει τον καθένα στον κόσμο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Ανεξάρτητα από ηλικίες και απασχόληση, αναμφισβήτητα ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί το κυριότερο εργαλείο. Γι΄αυτό κι εμείς ξεκινάμε από τις μικρές ηλικίες με τα παιδικά τμήματα έτσι ώστε να εξοικιωθούν με τον υπολογιστή.

προφίλ
Ανάπτυξις Σπουδές Πληροφορικής
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Αποκτήστε πιστοποίηση Η/Υ σε μία μόνο ημέρα. Πλήρως επιδοτούμενα σεμινάρια ή αν δεν είστε υπάλληλοι αποκτήστε την πιστοποίηση του ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ με 240€!!!

προφίλ
Ομακοείο Τρικάλων
Ν. Τρικάλων » Τρικάλων

Διδαχή Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Γιόγκα και Σιάτσου. Διάθεση 145 φιλοσοφικών και πρακτικών συγγραμμάτων του Ν. Α. Μαργιωρή (1913-1993) και 12 του Ηλία Κατσιάμπα.

προφίλ
CELT Athens
Ν. Αττικής » Αθήνα

Eπιμόρφωση καθηγητών Aγγλικών & Ν.Ελληνικών: Eιδική διδακτική, σεμινάρια, ΑΣΕΠ ΠΕ06, Cambridge CELTA, DELTA,Cert.TEFL. Ειδικά Σεμινάρια για την διδασκαλία μικρών παιδιών Αγγλικά & Νέα Ελληνικά για ενήλικες Σπουδές εξ αποστάσεως στη μετάφραση Ποιοτικές Μεταφράσεις

προφίλ
Release and Relax Motion
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια μάλαξης Release and Relax Motion.Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.releaseandrelaxmotion.gr

προφίλ
IQ STUDIES
Ν. Θεσσαλονίκης » Εύοσμος

Πρωτοποριακό Σύστημα Εκπαίδευσης για πιστοποίηση ECDL με 95% επιτυχία IQ MENTORED LAB!!!Εκπαίδευση σε ώρες και μέρες που εσείς επιλέγετε!!

προφίλ
ΙΨΑ | Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών - PSYCHODRAMA INSTITUTE
Ν. Αττικής » Αμπελόκηποι

Εκπαίδευση νέων ψυχοδραματιστών, εκπαίδευση εκπαιδευτικών, οργανωτικό ψυχόδραμα, ατομικό ψυχόδραμα, αυτογνωσιακές ομάδες, θεραπευτικές ομάδες.

προφίλ
INFOWORLD
Ν. Αττικής » Ελευσίνα

Κέντρο εκμάθησης πληροφορικής στην Ελευσίνα. Τμήματα παιδικά και ενηλίκων. ECDL ΑΣΕΠ 250?

προφίλ