καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Έπιπλα Γραφείου

ΡΟΥΣΙΑΣ ΤΑΚΗΣ-Έπιπλα - Έπιπλα γραφείου -Έπιπλα Κήπου
Ν. Αττικής » Ίλιον

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 10 χρόνια. Σας προμηθεύουμε με έπιπλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σας προσφέρουμε εγγύηση κορυφαίας ποιότητας, αντοχής και ασφάλειας.    

  • ratting
O ΛΕΓΑΤΟΣ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Ενα σαλόνι 2 τεμαχίων απο 1500 ευρώ Μονο 900 ευρώ! Η παραγωγή μας περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρες, συρταριέρες, τραπεζαρίες, σαλόνια, βοηθητικά τραπεζάκια, και ό,τι άλλο χρηστικό κομμάτι χρειάζεται το σπίτι ! ] Η διαφορά μας από τους συναδέλφους είναι ότι κατασκευάζουμε ότι έπιπλο κι αν μας ζητήσετε στα δικά σας μέτρα ! Και όχι μόνο ! Επισκευάζουμε και ανακαινίζουμε το παλιό σας κατεστραμμένο σαλόνι! Δεν εξετάζουμε τη μόδα και το στυλ του, καθώς έχουμε μεγάλη πείρα σ΄ αυτό τον τομέα.

  • ratting
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Ξεκινήσαμε πριν από 32 χρόνια στον ίδιο χώρο με αντικείμενο το εμπόριο επίπλου. Έχοντας ως κεφάλαιο την πολυετή πείρα μας, καθώς και τις ειδικές μας γνώσεις και πολύ μεράκι, επιλέγουμε για εσάς μέσα από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ελληνικής αγοράς, προϊόντα ασφαλή και επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την άνεση, την διαχρονικότητα και το καλό γούστο.

  • ratting
STATUS Έπιπλα Γραφείου
Ν. Αττικής » Μαρούσι

Από την ίδρυση της το 1988 η εταιρεία Status παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης γραφείων επιχειρήσεων, έχοντας την αποκλειστική διάθεση και διανομή γνωστών ευρωπαϊκών οίκων ενώ παράλληλα κατασκευάζει έπιπλα και καθίσματα δικής της συναρμολόγησης.

  • ratting
OFFIRAMA ΑΕ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η Offirama A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή καθισμάτων γραφείου και στην εμπορία επίπλων και συστημάτων γραφείου διαθέτοντας πείρα και τεχνογνωσία 25 ετών. Η ίδρυση της εταιρίας προέκυψε από την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός συγκροτημένου σχήματος εξειδικευμένου και επικεντρωμένου στον τομέα των επίπλων γραφείου που θα προσφέρει προιόντα και λύσεις ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών.

  • ratting
GREEN OFFICE
Ν. Αττικής » Αγ.Στέφανος

Η εταιρεία GREEN OFFICE ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1992, με την επωνυμία Κριμιτζάς, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης σε ότι αφορά το έπιπλο γραφείου & την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων, τον επαγγελματικό εξοπλισμό και το παιδικό έπιπλο.

  • ratting
ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ
Ν. Αττικής » Σπάτα

Η εταιρεία Θεοδωρίδης ιδρύθηκε το 1965 και έκτοτε κατασκευάζει έπιπλα γραφείου και επίπλωση για καταστήματα. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

  • ratting


Σιγμα Σιδηρόπουλος Ηλίας
Ν. Κιλκίς » Κιλκίς

Σιγμα Επιπλα Γραφείου. Σιδηρόπουλος Ηλίας. Sigmaoffice.gr

προφίλ
ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΑΦΗ Ο.Ε.
Ν. Αττικής » Μαρκόπουλο

Έπιπλα γραφείου, καναπέδες αναμονής, σχολικά και φροντιστηριακά έπιπλα, γκισέδες, ανακλινόμενα καθίσματα, πολυθρόνες... WWW.MOUTAFIS.COM.GR

προφίλ
EURO SOFA
Ν. Αττικής » Νέος Κόσμος

Στα καταστήματά μας θα βρείτε έπιπλα ποιότητας και DESIGN για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες, σας περιμένουμε!

προφίλ


Βρέθηκαν 14 επιχειρήσεις στην κατηγορία Έπιπλα Γραφείου

Φίλτρα αποτελεσμάτων: