καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων

AUTOPERFECT
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Το εργαστηριο μας που λειτουργει απο το 1984 εχει πλεον την τεχνογνωσια ωστε να μπορει να κατασκευασει το δερματινο σαλονι του αυτοκινητου σας με μερακι και αγαπη για το δερμα. η εταιρεια μας θα ειναι παντα διπλα σας ακομα και μετα το περας της εγγυησης.

  • ratting
ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Ν. Αττικής » Αγ. Ανάργυροι

Ξεκίνησε το 1968 ως εργαστήριο ανακατασκευής εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων (ταπετσαρίες, καλύμματα, πατώματα, πόρτες, ουρανούς αυτοκινήτων κ.α). Δεκαπέντε χρόνια αργότερα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, ανοίγει τους ορίζοντες της και μπαίνει αργότερα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, ανοίγει τους ορίζοντές της και μπαίνει στη διαδικασία ευρύτερης παραγωγής καλυμμάτων, δημιουργώντας την βιοτεχνία Ζωγράφος.

  • ratting
Παναγιώτης Τσάμης και Υιός ΕΠΕ ΥΛΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΣΚΑΦΩΝ-ΕΠΙΠΛΩΝ
Ν. Αττικής » Αγιος Ιωάννης Ρέντης

Στην επιχείρηση μας θα βρείτε : υλικά ταπετσαρίας αυτοκινήτων, υλικά ταπετσαρίας σκαφών, υλικά ταπετσαρίας επίπλων, υλικά ταπετσαρίας πλοίων, αφρώδη, αλουμινόπανα πλαστικά, αλουμινόπανα νάυλον, μονωτικά, βελόνες, δάπεδα, ζελατίνες, κετσέδες, κόλλες, κουκούλες, καραβόπανα, κλωστές, μοκέτες, μπουτόν, μπουντούζια, μουσαμάδες ελληνικούς, πρέσες καπιτονέ, μουσαμάδες Ευρώπης, ουρανούς, πιστόλια αέρος, συνδετήρες αέρος, συνδετήρες inox, κάλυκες, τουρνικέ, υφάσματα Ευρώπης, χαλιά Ευρώπης.

  • ratting
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Με την τοποθέτηση της Ταπετσαρίας ΔΩΡΟ ο καθαρισμός σαλονιού.Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε δερμάτινα καθίσματα, ουρανούς και από δερματίνη, καλύμματα από υφάσματα ή δέρματα, καθώς και γενικές ταπετσαρίες .Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του σαλονιού του αυτοκινήτου σας.

  • 12
Rellas Ταπετσαρίες - Καλύμματα - Μοκέτες - Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Νέα Ερυθραία

Η Rellas ιδρύθηκε το 1975. Σήμερα η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, μας έχει καταστήσει πλέον ως τον καλύτερο κατασκευαστή δερμάτινου σαλονιού στην Ελλάδα.Η τριαντάχρονη πορεία μας έχει κάνει το όνομα μας συνώνυμο της ποιότητας. Μεγάλες και επώνυμες εταιρείες αυτοκινήτων μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας για την κατασκευή των δερμάτινων σαλονιών τους καθώς και άλλων ειδών που αφορούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  • ratting


ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΝΑ
Ν. Αττικής » Αγ. Ανάργυροι

Ταπετσαρίες, καλύματα, κουκούλες και άλλα πολλά αξεσουάρ σας περιμένουν για να διατηρήσετε το αυτοκινητό σας και να το κάνετε ακόμη ποιο όμορφο.

προφίλ
ALPHA LEATHER
Ν. Αττικής » Αγ. Ανάργυροι

Για να κάνετε το αυτοκίνητό σας πιο όμορφο, το κατάστημά μας διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις. Ποιότητα και εμπιστοσύνη στη διάθεσή σας! Θα μας βρείτε και στο υποκ/μα μας Τ. Δαβάκη, Ασπρόπυργος, τηλ.

προφίλ
TECHNOCLEAN
Ν. Αττικής » Αθήνα

Πριν από 25 χρόνια, όταν κανένας δεν ήξερε ότι υπάρχει καθαρισμός σαλονιών αυτοκινήτων, κάναμε την έκπληξη ξεκινώντας το καινούριο αυτό επάγγελμα και προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα. Ο κάθε ενθουσιασμένος πελάτης έγινε δύο και οι δύο πελάτες τέσσερεις. Σε λίγα χρόνια όλοι είχαν ταυτίσει τη λεωφόρο Φραντζή με τον καθαρισμό σαλονιών αυτοκινήτων και οι πελάτες έγιναν αρκετές χιλιάδες. Τώρα όλος ο κόσμος γνωρίζει τον καθαρισμό εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου που μερικοί κακώς ονομάζουν και βιολογικό, που στην πραγματικότητα σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

προφίλ
NIKMAN
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Έχοντας 20ετή πείρα στην αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου, δημιουργήσαμε ένα χώρο στον οποίο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δερμάτινο σαλόνι, και οχι μόνο. Πολιτική του καταστηματός μας ειναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση απο το αποτέλεσμα της εργασίας μας. ¶υτο το καταφέρνουμε δίνοντας σημασία στη λεπτομέρια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, και όλα αυτά με τη συνέπεια που θα βρείτε μόνο σε πραγματικούς επαγγελματίες.Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη 5ετή εγγύηση που προσφέρουμε για κάθε δερμάτινο σαλόνι, μας καθιστά κορυφαίους στο αντικείμενο μαS.

προφίλ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Ν. Κεφαληνίας » Λειβαθούς

TAΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΥΔΙΟΡΘΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ALLERG STOP EΠΙΔΙΟΡΘΟΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΙΣΗΚΟ ΛΑΤΕΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ

προφίλ


Βρέθηκαν 11 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων

Φίλτρα αποτελεσμάτων: