καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Πυροσβεστικά Είδη

ΜΕΛΒΑ
Ν. Αττικής » Ασπρόπυργος

10% έκπτωση. Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά ειδών πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης . Πυροσβεστήρες όλων των ειδών ( Ξηράς Κόνεως , Διοξειδίου του Άνθρακα , Αφρού ) Πυροσβεστικές Φωλιές και Πυροσβεστικούς Σταθμούς , συστήματα πυρανίχνευσης και πολλά άλλα είδη..Οτιδήποτε αφορά την πυρασφάλεια και όχι ...

  • ratting


PYRONICK
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η ασφαλειά μας είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας, γι'αυτό εμπιστευτείτε μαςείτε στο σπιτικό σας , είτε στην εργασία σας, καθώς και στο αυτοκινητό σας . ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 14,90ευρω ΑΝΑΓΟΜΩΣΙΜΟΣ , ΜΕ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ!

προφίλ
Πυροπρόληψη
Ν. Αττικής » Αγ.Στέφανος

Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, συστημάτων πυρανίχνευσης & κατάσβεσης, είδη πυρασφάλειας, πυραντοχες πόρτες, πυροσβεστήρες & αναγομωσεις, φωτιστικά ασφαλείας, πυροσβεστικά συγκροτήματα, άδειες πυρασφάλειας.

προφίλ
Eurosafe Sales & Services
Ν. Αττικής » Ασπρόπυργος

Πυροσβεστικά είδη, Σωστικά μέσα, Φιάλες Ιατρικού Οξυγόνου, Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων, Επιθεωρήσεις Πνευστών Σχεδίων.

προφίλ
MAISTRALI SAFETY
Ν. Κυκλάδων » Σύρος

  Η πρώτη ατομική επιχείρηση που δημιουργήθηκε Κυκλάδες το 1974 και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της πυρασφάλειας και των σωστικών μέσων. Επεκτάθηκε σε συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα συναγερμού και φωτισμού ασφαλείας.Σκοπός της επιχείρησης είναι να έχουμε και να πληρούμε όλες τις διεθνής προδιαγραφές και πιστοποιήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

προφίλ
BONPET
Ν. Δράμας » Δράμα

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΥΠΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ BONPET ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ - ΣΕΡΡΩΝ.

προφίλ
Φλόγα
Ν. Θεσσαλονίκης » Τούμπα

Η εταιρεια βρισκεται στο χωρο της πυρασφαλειας από το 1992. Από την αρχη της ιδρυσης της επιδιωκει να προσφερει τις υπηρεσιες της στο χαμηλοτερο δυνατό κοστος! Ειμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να ειμαστε και σήμερα οι πιο οικονομικοί από ολους τους ανταγωνιστες μας Κατοπιν δική σας παραγγελίας ερχόμαστε χωρίς μεταφορικά εξοδα στο χώρο σας . -συστηματα πυρανιχνευσης -πυρασφάλειας -πυρόσβεσης 1)για μαγειρεία 2)για λεβητοστάσια-μηχανοστάσια 3)για οποιοδήποτε χώρο με παντος τυπου πυροσβεστήρα και σωλήνωση -έλεγχος –συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων παντος τύπου -πυροσβεστηρες εγχώριοι ΄΄ΠΥΡ*SOS΄΄όπως και εισαγώμενοι παντός τυπου -πυροσβεστικες φωλιές ‘’JEF’’ -πυροσβεστικοί σταθμοί ‘’JEF’’ -εξοπλισμός-εργαλεία πυροσβεστικών σταθμών -πορτες πυρασφάλειας-πυράντοχες -διάφορα αξεσουάρ-ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ αυτοκινήτου (τρίγωνο, φαρμακείο, αντανακλαστικό γιλέκο) -φωτιστικά ασφαλείας (exit) -ανιχνευτές καπνού -ανιχνευτές θερμοδιαφορικοί -ανιχνευτές εκρηκτικών αερίων -πίνακες πυρασφάλειας -αναπνευστικές συσκεύες κτλ Η ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ. ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ(CO2) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με το πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας EN ISO και τα πιστοποιητικά CE-EN3 που διαθέτουν.

προφίλ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ VELOS
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η πιστοποιημένη εταιρεία πυροσβεστικών ειδών VELOS βρίσκεται στο χώρο της πυρασφάλειας από το 1980. Σε εμάς θα βρείτε πυροσβεστήρες παντός τύπου, μόνιμα συστήματα κατάσβεσης, συστήματα πυρανίχνευσης και υδροδοτικά δίκτυα. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης και αντλητικών συγκροτημάτων, συντηρήσεις και αναγομώσεις πυροσβεστήρων καθώς επίσης και οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα πυρόσβεσης και πυρασφάλειας. Και όλα αυτά άμεσα ,ποιοτικά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς

προφίλ
PLANET FIRE SECURITY
Ν. Αττικής » Βοτανικός

H PLANET FIRE SECURITY ( P . F . S. ) διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της βιομηχανίας πυροσβεστικού εξοπλισμού, τεχνογνωσία και όλες τις νόμιμες άδειες όσον αφορά την πυρασφάλεια – πυροπροστασία και τις πυράντοχες πόρτες ασφαλείας.

προφίλ
ΕΤΕΚΑΤ ΜΟΝ ΙΚΕ
Ν. Θεσσαλονίκης » Κορδελιού-ευόσμου

Η Smart Fire Security Systems ανήκει στην ΕΤΕΚΑΤ ΜΟΝ ΙΚΕ. Η εταιρεία μας εισάγει προϊόντα πυρασφάλειας και ασφαλείας. Όλα τα προϊόντα μας ειναι πιστοποιημένα για να μπορούν να εγκαθίστανται σε όλα τα δημόσια έργα που ζητούνται προδιαγραφές.

προφίλ


Βρέθηκαν 10 επιχειρήσεις στην κατηγορία Πυροσβεστικά Είδη

Φίλτρα αποτελεσμάτων: