καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ενεχυροδανειστήρια

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αγορές Μεταχειρισμένων Τιμαλφών
Ν. Αττικής » Αθήνα

Χρειάζεστε χρήματα ;Ελάτε σε εμάς!!Αγοράζουμε τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα σας (σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται), στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας χρηματοδοτούμε με εγγύηση κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια, με τους καλύτερους όρους. Δίνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε περιστασιακά οικονομικά προβλήματα σας τυγχαίνουν με απόλυτη εχεμύθεια. Όλες οι συναλλαγές μας με νόμιμη κρατική άδεια.

  • 4
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Ο Κος Λαυρεντάκης επί 40 χρόνια ασχολούνταν με την χρυσοχοΐα ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχει ανοίξει το δικό του ενεχυροδανειστήριο. Η επιχείρηση μας ασχολείται με αγορές χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, αγορές ρολογιών, αγορές χρυσού και οτιδήποτε έχει σχέση με χρυσό, πώληση καινούργιων κοσμημάτων γάμου ή βάπτισης καθώς συνεργαζόμαστε με χρυσοχοεία

  • ratting
Ενέχυρο-Αγορά Χρυσών Αντικειμένων
Ν. Αχαϊας » Πάτρα

Σε έναν εχέμυθο χώρο: Μπορείτε να αφήσετε ενέχυρο ή να πουλήσετε κάποια παλιά σας κοσμήματα. Με κρατική άδεια ενεχυροδανειστηρίου και ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!

  • 2
GOLD TRADERS
Ν. Λαρίσης » Λάρισα

Η εταιρία Gold-Traders(GR) προσφέρει τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο για να πουλήσετε ή να ενεχυριάσετε τα παλιά χρυσαφικά σας που δεν θέλετε πια. Επίσης προσφέρει τις υψηλότερες τιμές και με εγγύηση.

  • ratting
GOLDXCHANGE
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η GOLDXCHANGE είναι η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη Ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην αγορά χρυσού. Καλύψτε άμεσα τις ανάγκες σας σε μετρητά, ανταλλάσσοντας κοσμήματα και κάθε άλλο χρυσό αντικείμενο που δε χρειάζεστε.

  • ratting
SOUTH GOLD
Ν. Αττικής » Αλιμος

Αγοράζουμε χρυσό στην καλύτερη τιμή. Αγοράζουμε: Χρυσές λίρες - Χρυσά κοσμήματα, Venetico - Sovereigns. Ελάτε να εκτιμήσουμε τα κοσμήματά σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ή να τα αγοράσουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

  • ratting
ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑ
Ν. Αττικής » Γέρακας

Αγοράζω χρυσό, ασήμι, λίρες, παλαιά κοσμήματα, σκεύη. Άμεση πληρωμή μετρητά.

  • ratting
ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Ν. Θεσπρωτίας » Ηγουμενίτσας

Άκρως εμπιστευτικά και με απόλυτη εχεμύθεια, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε ΑΜΕΣΑ τις ανάγκες σας, με τον καλύτερο τρόπο. Αγοράζουμε & ενεχυριάζουμε όλα τα κοσμήματά σας (παλιά και καινούργια), ρολόγια, λίρες, νομίσματα, στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς.

  • ratting
ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Το ενεχυροδανειστήριο Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην αγορά του χρυσού από το 2002 με κρατική άδεια. Αγοράζουμε τον χρυσό σας με τη μέγιστη τιμή της αγοράς. Άμεσα μετρητά με εχεμύθεια - σεβασμό και διαφανείς διαδικασίες.

  • ratting
ΚΑΡΑΤΙ GOLD
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Στα άνετα γραφεία μας σας δίνουμε τη δυνατότητα, μετά από συζήτηση μαζί μας, να βρείτε λύση στα περιστασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με άμεσο τρόπο και απλές διαδικασίες. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για ό,τι σας απασχολεί.

  • ratting