καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μέντιουμ

Κα Γεωργία Κα Σάρα- Χαρτομαντεία
Ν. Αττικής » Άγιος Αρτέμιος

Μάθετε τί σας επιφυλάσσει η μοίρα και πώς θα εξελιχθεί η ζωή σας...Οτιδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας εγώ μέσω της χαρτομαντείας μπορώ να σας βοηθήσω. Έγκυρες προβλεψεις - συμβουλες πάνω σε θέματα: επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά, αισθηματικά, κ.α.,40 ευρώ η επίσκεψη. Επαναφορές αγαπημένων προσώπων, καθάρισμα  αρνητικών επιροών άνοιγμα τύχης μοναδικές τεχνικές ...

  • 3
Astranik
Ν. Αττικής » Νέα Ιωνία

Η επιτυχημένη μου εξέλιξη ήταν ραγδαία και έτσι έφτασα να είμαι από τα πρώτα άτομα που τόλμησαν να παρουσιαστούν στο Ραδιόφωνο και στην Τηλεόραση και εδώ με μία ανέλπιστη επιτυχία θα πω. Αυτό ήταν και η αιτία που μου έδωσε τα φτερά για να φτάσω επαγγελματικά στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Athens 984, Prisma fm, Καλλιτεχνούπολη κ.α. Σε ότι αφορά τους Τηλεοπτικούς σταθμούς έχω συνεργαστεί με το T.V.M, GTV, BAN και σαν καλεσμένος, σε ...

  • ratting
ΣΤΕΛΛΑ - ΔΟΜΝΑ & BILLY`S
Ν. Αττικής » Αγιος Δημήτριος

Η κα ΣΤΕΛΛΑ & οι συνεργάτες της, Δόμνα και Billy`s με την εμπειρία και τις γνώσεις τους σας υπόσχονται άμεσες, σίγουρες και οικονομικές λύσεις για όλα σας τα προβλήματα. Σπάνιες μέθοδοι και ειδικές τεχνικές υπόσχονται σίγουρα αποτελέσματα σε ό,τι σας απασχολεί.

  • ratting
ΤΑΧΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ
Ν. Αττικής » Αθήνα -κέντρο

Η επίλυση των προβλημάτων σας είναι δική μου υπόθεση. Διαβάζω το παρελθόν σας, ερμηνεύω το παρόν σας, προβλέπω με ακρίβεια το μέλλον σας. Ανθρώπινη προσέγγιση, εχεμύθεια, άμεσο αποτέλεσμα. 100% επιτυχία. Με το έμφυτο χάρισμα ενόρασης που διαθέτω μπορώ να κάνω τη ζωή σας καλύτερη και πιο χαρούμενη. Αφήστε πίσω τις δυσκολίες που σας κούρασαν κοιτάξτε κατάματα το λαμπερό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας. Αναλυτικές τηλεφωνικές προβλέψεις.

  • ratting


ΑΧΑΤΗΣ
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

ΑΧΑΤΗΣ: Ο πιό Ισχυρός! Μέγας Πνευματιστής, Αληθινή Συνομιλία μέ Τά Πνεύματα.Μαντική Ικανότης! Αποτελέσματα 9 μέρες σέ Όλα τά Θέματα!

προφίλ
ΤΑΜΑΡΑ
Ν. Αττικής » Νίκαια

***ΤΑΜΑΡΑ***Γνωστή από τα περιοδικά Αστρολόγος - Αστροσκοπείο καθώς και από την T.V. απαντήσεις απόλυτης ακρίβειας για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Μπορώ να σας καθοδηγήσω για να έχετε επιτυχία σε κάθε σας υπόθεση. (κληρονομικά- νομικά-αισθηματικά -παιδιά- επαγγελματικά- υγεία). Οι κάρτες μου δεν κάνουν ποτέ λάθος απόλυτη εχεμύθεια.  

προφίλ
ΡΙΞΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ-ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΜ
Ν. Κορινθίας » Λουτράκι

ΡΙΞΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ – ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ Με τη βοήθεια πάνω απ' όλα του Θεού και των Αγγέλων προσπαθώ όσο μου επιτρέπετε να δώσω τις πιο ακριβής προβλέψεις και απαντήσεις χρησιμοποιώντας 3 τράπουλες. Κατόπιν πρόβλεψης και έλεγχο δυνατότητας μπορώ και παρέχω επανασύνδεση με 100% επιτυχία, τύχη, γάμο, κ.τ.λ. Τιμές λογικές και πάνω απ' όλα ανθρώπινες. Και επειδή σέβομαι την δουλεία μου και εσάς σε περίπτωση αποτυχίας δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αλλά πάνω απ όλα και αυτό που αγαπάω πολύ είναι η πρόβλεψη που παρέχω και έως τώρα δεν έχω πέσει ποτέ έξω. HTTP://CLUBS.PATHFINDER.GR/ASTROFUN τηλ. Ευχαριστώ και μόνο που διαβάσατε την αγγελία Με εκτίμηση Σοφία Παππά

προφίλ
Μάθε το μέλλον
Ν. Αττικής » Αθήνα -κέντρο

Στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο μετρό Αμπελοκήπων, δημιουργήσαμε έναν διακριτικό χώρο για εσάς.Είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε σας απασχολεί και δίνουμε υπεύθυνες λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα, μέσα από τις έγκυρες προβλέψεις μας.

προφίλ


Βρέθηκαν 8 επιχειρήσεις στην κατηγορία Μέντιουμ

Φίλτρα αποτελεσμάτων: