καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μουσικά Όργανα

ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Ν. Λαρίσης » Λάρισα

Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Μουσικά Οργανα, άρχισε να δραστηριοποιείται το 1989 στη Λάρισα, Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Άγγελο και Νίκο Καράτζιο, πρώην επαγγελματίες μουσικοί. Αρχικά η κύρια δραστηριότητα ήταν το service μουσικών οργάνων και τα χορδίσματα πιάνων. Επειτα από 3 χρονια δραστηριοποίησης στο service , στη συντήρηση και στο χόρδισμα πιάνου ειδικότερα , η εταιρία αναπτύχθηκε και ξεκίνησε η παράλληλη πώληση μουσικών οργάνων και ηχητικών συστημάτων.

  • ratting
ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Για πολλούς ανθρώπους τα μουσικά όργανα είναι διασκέδαση, ξεκούραση, χαλάρωση. Για μας όμως τα μουσικά όργανα είναι "έμπνευση", δημιουργία. Mε αγάπη για την παράδοση φτιάξαμε ένα εργαστήρι όπου εκεί τα πάντα γίνονται με τον παλιό τρόπο... χειροποίητα...

  • ratting
PANAS MUSIC
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρία μας, με διακριτική επωνυμία Panas Music, ιδρύθηκε το 1980 από τους Κώστα Παπαγρηγορίου και Χαρίλαο Νάκα και διαθέτει σε όλους τους φίλους της μουσικής, βιβλία και CD από Έλληνες και ξένους συνθέτες.

  • ratting
ΗΧΟΡΑΜΑ
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας στον χώρο του θεάματος – μουσική, ήχος και φως, μας δίνει την δυνατότητα παροχής εξαιρετικά ποιοτικών υπηρεσιών.

  • ratting
ΑΡΜΑΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια στην ίδια διεύθυνση. Ασχολείται με το εμπόριο μεγάλης γκάμας μουσικών οργάνων και αξεσουάρ.

  • ratting
Liolios Music Center
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία Liolios Music Center ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1978 στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της μουσικής καθώς και του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Πρόκειται για μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, γεγονός που της προσδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο.

  • ratting


Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

ΥΑΜΑΗΑ U1-U2-U3 απο 2800 ευρω.μεταφορα -χορδισμα-σκαμπο πιανου και 15 χρονια εγγυηση.PETROF -ZIMMERMANN-BLUHTER

προφίλ
Ιωαννίδης Πάνος
Ν. Χαλκιδικής » Νέα Καλλικράτεια

Εργαστήριο πλήρους ανακατασκευής πιάνων. Κατασκευή λατερνών. www.handmadepiano.eu www.laterna.info

προφίλ
THE BOUZOUKI SHOP
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Κατασκευάζουμε, πωλούμε και επισκευάζουμε παραδοσιακά μουσικά όργανα και ειδικότερα μπουζούκια, μισομπούζουκα, τζουράδες, μπαγλαμάδες, μαντολίνα, λαούτα κρητικά, στεριανά, νησιώτικα και άλλα έγχορδα όργανα. Επίσης πωλούμε λύρες ποντιακές, κρητικές, θρακιώτικες, βιολιά, κιθάρες κλασικές-ηλεκτροκλασικές, ακουστικές-ηλεκτροακουστικές, ηλεκτικές. Διάφορα κρουστά όπως τουμπερλέκια αιγυπτιακά, τούρκικα, πακιστάν, ντέφια, μπεντίρ, τζίλιες, μεταλλόφωνα και άλλα. Πνευστά όπως κλαρίνα, ζουρνάδες, φλογέρες, οκαρίνες. Τέλος θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ και αναλώσιμα όπως χορδές, βιβλία, θήκες, πέννες, μαγνήτες καθώς και μινιατούρες όλων των οργάνων από ξύλο και μπρούτζο. Αρκεί μία περιήγηση στην ιστοσελίδα μας WWW.THEBOUZOUKISHOP.COM ή μια επίσκεψη στο κατάστημα μας.

προφίλ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ν. Ξάνθης » Ξάνθης

ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

προφίλ