καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Μεταφορές - Μετακομίσεις

ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΟΥΣΗ , Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρία Αφοι Τσαούση με το εξειδικευμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει παντός τύπου μεταφορές και μετακομίσεις, γραφείων, επιχειρήσεων , εξοπλισμών . Με τα οχήματα και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, αναλαμβάνουμε την ασφαλή και άμεση μετακίνηση των προϊόντων σας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Μαζί σε κάθε βήμα εδώ και 40 χρόνια.

  • 16
Α.Α MEDTRANSPORT
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Η MedTransport παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια και υπευθυνότητα που αφορούν εενικές μεταφορές, μετακομίσεις, μεταστεγάσεις εταιρειών - οργανισμών, διανομές εμπορευμάτων, ειδικές μεταφορές, αποθηκεύσεις, αρχειοθετήσεις - απογραφές παγίων, εθνικές - διεθνείς μεταφορές, ταχυμεταφορές

  • ratting
4trans ΗΜΑΘΕΙΑ-ΠΕΛΛΑ expres
Ν. Θεσσαλονίκης » Εχεδωρου

H εταιρεία 4trans ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο των μεταφορών. Διευθύνεται από δραστήρια στελέχη με πολυετή πείρα. Με την έντονη δραστηριότητα στον τομέα των μεταφορών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τις καλές τιμές, και την συνέπεια στην σχέση της με τον πελάτη.

  • ratting
Χρυσοχοϊδης Κυριάκος-Μετακόμιση
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, σε όλη την επικράτεια με έδρα τα Ιωάννινα και απευθηνομαστε σε ιδιωτες και σε καθε επαγγελματια ή εταιρεία. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα και ασφάλεια, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα για την εξυπηρέτηση σας με εμπειρία στο χώρο των μεταφορών.

  • 3
ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Μετακομίσεις - Μεταφορές σε χαμηλές τιμές (με συνέπεια και φροντίδα των αντικειμένων σας)

  • ratting


Χρυσός Μεταφορική
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρία μας παρέχει πλήρη ασφάλεια και ποιότητα στο χώρο των μετακομίσεων και της μεταφοράς. η 25ετής εμπειρία, ο άρτιος εξοπλισμός και οι ασυναγώνιστες τιμές μας εξασφαλίζουν ασφάλεια και αξιοπιστία στο χώρο παράδοσής σας

προφίλ
GAT AIOLOS TEAM
Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι )

Η εμπιστοσύνη των πελατών έχει κατοχυρωθεί εδώ και πολλά χρόνια, αποτέλεσμα της οργάνωσης, συνέπειας και εργατικότητας του εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρείας μας. Η δυνατότητα της εταιρείας μας να προσφέρει ολοκληρωμένο service σε όλα τα επίπεδα της μεταφοράς έχει ως αποτέλεσμα την προοδευτική αύξηση του πελατολογίου μας, που περιλαμβάνει ιδιώτες, Υπουργεία, Πρεσβείες, Οίκους εξωτερικού και πολυεθνικές εταιρείες.

προφίλ
POLIS CARGO, Μετακομίσεις
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Με 31 χρόνια πείρα στη μεταφορά-μετακόμιση προσφέρεται άριστη ποιότητα υπηρεσίας στη μεταφορά της οικοσκευή σας σε όλη την Ελλάδα ή τη μεταφορά-διανομή των εμπορευμάτων της επιχείρησης σας.

προφίλ
Μεταφορικη Γιουλης
Ν. Αττικής » Αθήνα

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της οικοσκευής σας υπεύθυνα και με ασφάλεια. Συσκευασία επίπλων, γυαλικών ρούχων, αποσυνδέσεις, συναρμολογήσεις. Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Εγγυόμαστε μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση.Δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.

προφίλ
Μετακομισεις- jbgroup επε
Ν. Αττικής » Κορωπί

Δωρεαν συνδεση -αποσυνδεση των ηλεκτρικων συσκευων για τους πελατες του for you απο το ειδικευμενο γραφειο μετακομισεων με ιδιοκτητα φορτηγα και ανυψωτικα μηχανηματα.Μονιμο ελληνικο προσωπικο

προφίλ


Βρέθηκαν 131 επιχειρήσεις στην κατηγορία Μεταφορές - Μετακομίσεις

Φίλτρα αποτελεσμάτων: