καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Κινητή τηλεφωνία

EXPRESS SHOP
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και επιλέξτε μέσα από μια τεράστια γκάμα σε Τηλεφωνία, Gadgets , Τηλεοράσεις - Dvd , Φωτογραφικά , Mπαταρίες - Φορτιστές , Moυσικά - Ηχητικά , Radio shack , Ρολόγια , Αριθμομηχανές , Ψηφιακή τεχνολογία

  • ratting
Analog - Digital
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Με δυναμική φιλοσοφία, οργάνωση και αξιοπιστία στηρίζουμε των καταναλωτή - χρήστη ηλεκτρονικών συσκευών, δίνοντας του την ευκαιρία να γνωρίσει και να αξιοποιήσει καλύτερα τον κόσμο της τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται.

  • 1
Cellphones
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

Η Cellphones δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από τον Αύγουστο του 2004 .Οι συνιδρυτές και οι συνεργάτες της εταιρείας λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, διαθέτουν την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, για να ανταποκριθούν αξιόπιστα σε κάθε σας ανάγκη.

  • ratting
E - Click
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Stock house, ανταλλακτικά και αξεσουάρ κινητών, κινητά τηλέφωνα

  • ratting
Extreme Mobile
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

H eXtreme mobile είναι εισαγωγική επιχείρηση με εξειδίκευση στην κινητή τηλεφωνία. Μία έμπειρη ομάδα είναι σε διαρκή αναζήτηση εγγυημένων προϊόντων από όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές.

  • ratting
Kaizershop
Ν. Αττικής » Αθήνα -κέντρο

KaizerShop ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΑΓΟΡΕΣ κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops, αξεσουάρ,καινούργια και μεταχειρισμένα στις καλύτερες τιμές 3ης Σεπτεμβρίου 1 Ομόνοια (κάτω από τα Hondos Center).

  • ratting
Αλέξανδρος Mobiles And Services
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Στα καταστήματα "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" θα βρείτε τα προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αλλά και internet που σας ταιριάζει, καθώς θα βασίζεται στις προσωπικές σας ανάγκες.

  • ratting


COMMUNET-ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ-SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ
Ν. Ευβοίας » Χαλκίδα

Το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ανταλλαγής κινητών τηλεφώνων Communet, λειτουργεί στη Χαλκίδα από το 2003.Επισκευθείτε το κατάστημά μας για ανταλλαγές, αγορές, πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων, μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και θηκών όλων των κινητών.Υποδειγματικό και άμεσο service αυθημερόν απ`όλη την Ελλάδα.

προφίλ
Μάτζιος Ευθύμιος
Ν. Ιωαννίνων » Ιωάννινα

Καλές τιμές

προφίλ
ΚΑΠΑ TECH
Ν. Αττικής » Ίλιον

Οποτεδήποτε χρειαστείτε κινητό τηλέφωνο, ή επισκευή κινητού, ή οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε μας θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. Κοντά μας θα έχετε πάντα ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙΝΗΤΩΝ και ποιότητα στις επισκευές. Έχουμε πιστοποίηση από το Υπουργείο Εργασίας. 4 μόνο στην Αθήνα έχουν αυτή την πιστοποίηση και 52 στην Ελλάδα!

προφίλ