καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Γηροκομεία

ΜΑΡΕΠΗ
Ν. Αττικής » Νίκαια

Η ΜΑΡΕΠΗ είναι μία πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες και απευθύνεται σε άτομα:μη αυτοεξυπηρετούμενα λόγω χρόνιων παθήσεων όπως νόσο Alzheimer,  Parkinson, άνοια, ΑΜΕΑ που χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδαςσε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από εγκεφαλικά επεισόδια ...

  • 7
ΝΕΦΕΛΗ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από συνεχή ιατρική παρακολούθηση από παθολόγο, νευρολόγο, καρδιολόγο και φυσικοθεραπευτή. Υπάρχει καθημερινή περιποίηση για την καλύτερη διαμονή στον χώρο μας με αγάπη, φροντίδα, στοργή και πάνω απ`όλα σεβασμό.

  • 1
ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Ιατρική Παρακολούθηση και θεραπευτική κλινική υποστήριξη από έμπειρο ιατρικό προσωπικό : Καρδιολόγος, παθολόγος, φυσιοθεραπευτής, ψυχίατρος, ελληνίδες νοσηλεύτριες, καθώς επίσης και την δυνατότητα μικροβιολογικών και ακτινολογικών εξετάσεων, μέσα στη μονάδα ...Στην ετήσια φιλοξενία στη μονάδα μας, έχετε έκπτωση 800 ευρώ ...

  • ratting


Άγιος Ελευθέριος
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Ο ανθρωπός σας, δικός μας..Το ειδικευμένο προσωπικό της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Άγιος Ελευθέριος (ιατρός, νοσοκόμες, κοινωνική λειτουργός κλπ.) εργάζεται κοντά στους ηλικιωμένους με αγάπη αλλά και ευσυνειδησία προσφέροντας τους βοήθεια, παρηγοριά και διεξόδους στα προβλήματά τους. Στα δωμάτια μας θα μπορούν να ξεκουράζονται σε ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα ασχολείται καθημερινά μαζί τους για να μην υπάρχει ποτέ πρόβλημα πού να τους απασχολεί. Οι γιατροί πού συνεργαζόμαστε είναι πάντα στην διάθεση μας όποτε παρουσιαστεί πρόβλημα.

προφίλ
Αρήτη - Πρότυπες κατοικίες υποστηριζόμενης διαβίωσης
Ν. Αττικής » Γέρακας

Μια μοναδική, εναλλακτική πρόταση στην Ελλάδα για ποιοτική διαβίωση στην τρίτη ηλικία! Οργανωμένη πολυτελής κοινότητα με ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες και πιστοποιημένο προσωπικό. Σε μία ιδανική εξοχική τοποθεσία στους πρόποδες της Πεντέλης και σε έκταση 8 στρεμμάτων, σε πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ., που δημιουργήθηκαν με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και σχεδιάστηκαν ειδικά για την υποστηριζόμενη διαμονή πενήντα ατόμων.

προφίλ
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ
Ν. Αττικής » Νέο Φάληρο

Στην περιοχή του Ν. Φαλήρου σ`ένα κομβικό σημείο κοντά στο μετρό και το τραμ, δημιουργήσαμε με ευαισθησία μια μονάδα δυναμικότητας 42 κλινών με ευρωπαϊκά πρότυπα, σύγχρονη, προσφέροντας ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπρέπεια στους ανθρώπους με ειδική φροντίδα, αυτοεξυπηρετούμενους αλλά και μη αυτοεξυπηρετούμενους. Οι ένοικοι της μονάδας απολαμβάνουν εδώ τον δικό τους προσωπικό οικείο χώρο σε δωμάτια με κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, καθώς και εργονομικά έπιπλα.

προφίλ
ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Ν. Αττικής » Αγία Παρασκευή

H Στέγη Φιλοξενίας είναι ένα ζεστό σπίτι στα πλαίσια του οποίου εξιδεικευμένο προσωπικό παρέχει φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

προφίλ
Diamond Care
Ν. Αττικής » Βύρωνα

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Diamond Care στεγάζεται σε έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο. Με άδεια λειτουργίας από την οικεία νομαρχία, o οίκος ευγηρίας Diamond Care πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή των δικών σας ανθρώπων. Σε ένα γηροκομείο φτιαγμένο με μεράκι, με απόλυτη καθαριότητα, οικογενειακή θαλπωρή και επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό, οι διαμένοντες τυγχάνουν της καλύτερης φροντίδας, με σεβασμό, αγάπη και συνέπεια σε όλες τους τις ανάγκες.

προφίλ


Βρέθηκαν 8 επιχειρήσεις στην κατηγορία Γηροκομεία

Φίλτρα αποτελεσμάτων: