καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία ΟδοντοτεχνίτεςΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Οδοντοτεχνίτης
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η Ομορφιά στο στόμα - Yπεύθυνη δουλειά και αρίστη τεχνική. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας,αλλά και χρημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, είναι τα δόντια τους, και κυρίως όταν χρειάζεται να προσθέσουν δόντια, τότε πρέπει να προσέξουν πολύ, γιατί εάν η εργασία αυτή δεν γίνει με σωστό τρόπο και υπεύθυνα , τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.

προφίλ
ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Οδοντοτεχνίτες
Ν. Αττικής » Νέα Σμύρνη

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ανθρώπου είναι τα δόντια του Εάν και εσείς έχετε αυτό το πρόβλημα μη διστάσετε να έλθετε στο εργαστήριο μας. Εμείς θα καθίσουμε μαζί σας και επισταμένως θα ελέγξουμε το πρόβλημα των δοντιών σας, και αφού συζητήσουμε τα πάντα θα βρούμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

προφίλ
ΖΕΡΒΑΣ & ΔΕΡΝΙΚΑ Οδοντοτεχνίτες
Ν. Αττικής » Νέα Σμύρνη

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ανθρώπου είναι τα δόντια του. Εάν και εσείς έχετε αυτό το πρόβλημα μη διστάσετε να έλθετε στο εργαστήριο μας. Εμείς θα καθίσουμε μαζί σας και επισταμένως θα ελέγξουμε το πρόβλημα των δοντιών σας, και αφού συζητήσουμε τα πάντα θα βρούμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Σας περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα..

προφίλ
Technodent
Ν. Καβάλας » Καβάλα

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ!Ο σύγχρονος εξοπλισμός από την μια, η τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό από την άλλη, συντελούν στο να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των πελατών μας και των ασθενών τους. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι πάντα στις πιο οικονομικες λύσεις.

προφίλ
Οδοντοτεχνίτης Εργαστήριο Οδοντικής Δόντια
Ν. Πέλλης » Γιαννιτσά

Οδοντοτεχνίτης, οδοντοτεχνική odontotexnitis εργαστηρίο οδοντοπροσθετικής οδοντικής τεχνολογίας GIANNITSA ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Οδοντοτεχνικο dental lab φασματομετρια

προφίλ
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Ν. Αττικής » Πειραιάς

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ 15ΕΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

προφίλ
DENTAL DESING Οδοντοτεχνίτες
Ν. Κορινθίας » Κιάτο

προφίλ
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Ν. Αττικής » Νέα Ιωνία

ολικες-μερικες οδοντοστοιχιες,γεφυρες πορσελάνης,ορθοδοντικα κ.α.

προφίλ
ΓΑΒΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ν. Σερρών » Σέρρες

Ολικες οδοντοστιχιες,γεφυρες πορσελανης-ακρυλικων και ολοκεραμικα.Συνεργασια με ολη την Ελλαδα.

προφίλ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ κ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ
Ν. Καβάλας » Καβάλα

Η στενή και άριστη συνεργασία με τον οδοντίατρο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με την συνέπεια που μας διακατέχει, ο σύγχρονος και ανανεωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, η ποιότητα των υλικών πού χρησιμοποιούμε τα οποία είναι βιοσυμβατά και φέρουν την σύμανση CE, η παρακολούθηση των εξελίξεων στις οδοντοτεχνικές και οδοντιατρικές εφαρμογές και η μακρόχρονη πλέον εμπειρία μας, εγγυώνται την τελειότητα των εργασιών και την αισθητική υπεροχή και εφαρμογή των οδοντοπροσθετικών εργασιών.         

προφίλ