καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ηλεκτρονικά

CLEVERMARKET για έξυπνες αγορές
Ν. Αττικής » Αθήνα

Είστε λάτρης της τεχνολογίας; Σας αρέσουν τα έξυπνα ηλεκτρονικά; Θέλετε να είστε πάντα ενήμεροι για ό,τι πιο έξυπνο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά;Τότε βρήκατε το σωστό σημείο! Η Clevermarket έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις πιο έξυπνες λύσεις για τις πιο έξυπνες αγορές προϊόντων υγείας, ηλεκτρονικών μεταφραστών, προϊόντων καταγραφής ήχου και εικόνας, συναγερμούς, κάμερες, προβολείς με ανιχνευτή ραντάρ, συστήματα τηλεχειρισμού και για κάθε ειδική σας ανάγκη.

  • ratting
alexopoulos ELECTRONICS
Ν. Αττικής » Αθήνα

Συνεχίζουμε την πενηντάχρονη πορεία μας της alexopoulos Electronics στον τομέα των ηλεκτρικών και των ηλεκτρονικών ειδών.Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.Επισκεφτειτε μας και επιλέξτε ανάμεσα σε Gadgets,αντιπαρακολουθητικά,αξεσουάρ Η/Υ,αριθμομηχανές,εικόνα-ήχο, επίγειουςψηφιακούς δέκτες,ηλεκ. συσκευές,ηλεκτρονικό τσιγάρο,καταγραφικά,κλιματισμό, μεταφραστές,οικιακές μικροσυσκευές,ρολόγια,τηλεπικοινωνίες,φωτισμό.

  • ratting
Eas Electronics
Ν. Αττικής » Αγ.Στέφανος

Η Eas Electronics έχει ιδρυθεί το 1999 με αντικείμενο εργασιών μελέτες και λύσεις σε μια μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων ηλεκτρονικών ειδών. Ήδη έχει μια εντεκάχρονη ανοδική πορεία στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών. Μοναδικός σκοπός της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της πάντα με τα τελευταία νέα προϊόντα της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας.

  • 2
SECURE TECH
Ν. Αττικής » Αθήνα

H εταιρία SECURETECH δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών Gadgets προσωπικής προστασίας & παρακολούθησης, περισσότερο από 3 χρόνια. Σε μας θα βρείτε: Αυτόνομες καμερες και DVR σε μία μονάδα, κρυφές ενσύρματες και ασύρματες κάμερες, ανιχνευτές ασυρμάτων & ενσυρμάτων καμερών, είδη παρακολουθησης, έξυπνα ηλεκτρονικά είδη, συναγερμούς διαμερισμών και σπιτιών χωρίς τοποθέτηση, GPS Trackers & GPS Loggers και άλλες έξυπνες λύσεις για να είσαστε ύσυχοι.

  • ratting
κ ρυθμός Επισκευές Ενισχυτών Μουσικών Οργάνων
Ν. Αττικής » Αμπελόκηποι

H επιχείρηση μας ειδικεύεται απο το 1995 σε ενισχυτές, ηχεία, πικ-απ, PROJECTORS, CD-PLAYER, πλακέτες, τροφοδοτικά και εξειδικευόμαστε σε ενισχυτές μουσικών οργάνων με λυχνίες (λαμπάτοι) και τρανζιστορ, κατασκευή  αναβαθμιση και επισκευή ηχείων και ενισχυτών οικιακης χρησης, όπως και καλύψεις σε επαγγελματικό ήχο - φωτισμό - εικόνα. Μελέτη χώρου και εγκατάσταση συστημάτων ήχου, φωτισμού, εικόνας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκευές επαγγελματικών ηλεκτρονικών ...

  • ratting
Παναγιώτης Γούνας Κωνσταντίνος Ένεζλης Ο.Ε.
Ν. Αττικής » Παιανία

Η CNC SOLUTIONS είναι μία εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας. Πρόσφατα ήρθε σε στρατηγική συμφωνία με την Γερμανική εταιρία SPACE CONTROL GmbH και πλέον αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων 3D mouse σε Ελλάδα, Κύπρο,Βουλγαρία, FYROM, Αλβανία.

  • ratting
HPSHOP.GR
Ν. Αττικής » Καλλιθέα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα hpshop.gr έχει αντικείμενο την πώληση επιλεγμένων προϊόντων HP.

  • ratting
MEDIA MARKT E-SHOP
Ν. Αττικής » Γέρακας

Media Markt e-shop Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά Ειδη

  • ratting


P and B Audio and Lighting
Ν. Αττικής » Αγιος Δημήτριος

Η P&B AUDIO AND LIGHTING μπαίνει στην αγορά δυναμικά με ξεχωριστή παρουσία και με σεβασμό στον καταναλωτή. Η πολυετή πείρα στο χώρο μάς επιτρέπει να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες και λύσεις.

προφίλ
Υιοί Νικηφόρου Βασιλικού & Σία ΟΕ // ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Εισαγωγές-Εμ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Εταιρία Εισαγωγής & Εμπορίας Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών ειδών, Ανιχνευτών Μετάλλων, Συσκευών Νυχτερινής & Ημερήσιας Παρατήρησης, Ενδοεπικοινωνιών για MOTO κ.α.

προφίλ