καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ασημικά Επάργυρα

CASA D`ARGENTO
Ν. Ζακύνθου » Ζάκυνθος

Η 12ΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  • ratting
EVER KLASSY
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Η Ever Klassy δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τις χειροποίητες δημιουργίες!! Ως Αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και textile designer, τα ερεθίσματα και η τάση για καλλιτεχνικές ανησυχίες είναι πηγαία! Ξεκινήσαμε στην αρχή σαν χόμπι, φτιάχνοντας δώρα για φίλους και στην συνέχεια για φίλους φίλων... ώσπου τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε και για όλους εσάς!

  • ratting
PRECIOUS VANITY
Ν. Θεσσαλονίκης » Ευκαρπίας

Οι δύο αποκλειστικοί Έλληνες σχεδιαστές της, με νέες δυναμικές Collections φέρνουν γρήγορα την Precious Vanity στην κορυφή των προτιμήσεων της σύγχρονης και κομψής γυναίκας που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει Το ασήμι σαν βάση πλαισιώθηκε από σύγχρονα πρωτοποριακά υλικά που απογείωσαν το design, κρατώντας τις τιμές σε πολύ προσιτά επίπεδα για όλα τα οικονομικά standards. Σήμερα η Precious Vanity, μετρά δύο shop in shop καταστήματα και ένα αποκλειστικό Concept Shop Precious ...

  • ratting
SILVER ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ν. Αττικής » Αγία Παρασκευή

Το ασήμι ως ευγενές μέταλλο ξεπερνάει τον χρόνο, αποτελεί, εκτός από μια έκφραση τέχνης και δημιουργίας, ένα πολύτιμο δώρο του οποίου η αξία, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των δώρων, αυξάνεται διαχρονικά!

  • ratting
SILVERCOSMOS
Ν. Αττικής » Νίκαια

Εκπληκτικά κοσμήματα σε προσιτές τιμές!!!

  • ratting
Ανδρέου Γεώργιος
Ν. Αττικής » Ηλιούπολη

Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ιδέα έχετε! Εξειδίκευση μας δώρα με άποψη σε προσιτές τιμές!

  • ratting
ΒΡΟΥΛΛΗΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Ξεκινάμε το 1991 φτιάχνοντας το δικό μας εργαστήριο και δημιουργούμε τα πρώτα μας χειροποίητα αντικείμενα από φυσητό γυαλί. Το 1995 μεταφερόμαστε σε ιδιόκτητο χώρο στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Μετά από δεκατριών χρόνων δουλειά πάνω στο γυαλί, δουλεύοντάς το ελεύθερα-χωρίς καλούπια- το 2004 δοκιμάζουμε να φτιάξουμε χειροποίητες γυάλινες χάντρες. Η πετυχημένη δοκιμή μας στο νέο αυτό τομέα μας ωθεί να δημιουργήσουμε καινούρια έργα και να πειραματιστούμε με νέα υλικά για εμάς όπως χαλκός, ...

  • ratting


Εργαστήριο Αργυροχοίας Ασημένια Ομορφιά.
Ν. Αττικής » Νίκαια

Εάν είστε απο εκείνους πού τους αρέσουν τα ασημικά και τα επάργυρα, εάν θέλετε να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό σε ασημικό ή επάργυρο για εσάς ειδικά, δέν έχετε παρά να έλθετε στο μαγαζί μας, Εδώ θα βρείτε τεράστια ποικιλία, αλλά και τήν δυνατότητα να κατασκευάσουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, η φιλοξενία μας απαράμιλλη...Ελάτε και δέν θά χάσετε. Για εμάς θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά, να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

προφίλ
Εργαστήριο αργυροχοίας
Ν. Αττικής » Νίκαια

Η χρυσή μας γωνιά, σας περιμένει και σας καλωσορίζει. Εδώ θα ανακαλύψετε τα πιο ωραία και μαγευτικά της σημεία.... Ο χρόνος είναι χρήμα και εμείς τον αξιοποιούμε δίνοντάς σας τα πιο συλλεκτικά κομμάτια μας για τον δικό σας χρόνο και χώρο.. Δεν έχετε παρά να τα αξιοποιήστε αφού ανακαλύψτε την μοναδική ομορφιά τους.....

προφίλ
SILVERCOSMOS
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ασημένια κοσμήματα, σταυρούς, καρδιές, βραχιόλια, αλυσίδες, σκουλαρίκια, προτότυπα σχέδια, κατασκευές, και επιχειρηματικά δώρα σε προσιτές τιμές με ποιότητα, επικοινωνήστε μαζί μας.

προφίλ


Βρέθηκαν 10 επιχειρήσεις στην κατηγορία Ασημικά Επάργυρα

Φίλτρα αποτελεσμάτων: