καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ενοικιάσεις ΑυτοκινήτωνAVANCE
Ν. Αττικής » Αθήνα

Avance Rent A Car ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ποικίλους τύπους αυτοκίνητων και μηχανών. Για περισσότερο από μια δεκαετία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει.Σταθμούς της Avance Rent θα βρείτε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα τα σημεία εξυπηρέτησης μας περιλαμβάνουν : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ.Νικόλαος Σαντορίνη, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Πάτρα, Ναύπακτο, Ρόδος, Χίος κτλ.

προφίλ
KENTRO PAROCHIS YPIRESION ATHINON EPE - XS RENT A CAR
Ν. Αττικής » Τερψιθέα

Η XS Plus σας προσφέρει μοναδικά προνόμια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Όλα τα αυτοκίνητα νέα μοντέλα Πληθώρα αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών Τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Μοναδικές Προσφορές Έκπτωση έως και 20% για πληρωμή με πιστωτική American Express

προφίλ
LION RENTAL AE
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Η Lion Rental A.E. είναι αποκλειστική δικαιοδόχος του ονόματος Sixt στην Ελλάδα. Η εταιρία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα. Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται από 111 σταθμούς εξυπηρέτησης στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας, νησιά, αεροδρόμια και συνεχίζει να επεκτείνεται.

προφίλ
CENTRAL VIP SERVICES AE
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η CENTRAL VIP SERVICES Α.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο την μεταφορά προσώπων με ποιότητα υψηλών προδιαγραφών. Σκοπός μας η ασφαλής και ευχάριστη μετακίνησή σας. Ειδικότητά μας, οι ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές, και οι εξέχουσες επαγγελματικές σας ανάγκες. Απευθυνόμενοι αποκλειστικά στους πιο απαιτητικούς, διαθέτουμε έναν εξαιρετικό στόλο πολυτελών αυτοκινήτων, με τα τελειότερα μοντέλα της αγοράς, αλλά και κάθε άλλοπολυτελές μέσομετακίνησης, όπως yachts ελικόπτερα και mini jets.

προφίλ
KAPA CHANGE
Ν. Αττικής » Αθήνα

Ο όμιλος επιχειρήσεων Kapa change ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί σαν ένα δίκτυο 14 καταστημάτων με πωλήσεις κυρίως λιανικής.Οι πελάτες μας είναι άνθρωποι μεσαίων και μικρών εισοδημάτων Έλληνες πολίτες, οικονομικοί μετανάστες και τουρίστες. Εκτός των φυσικών προσώπων πελάτες μας είναι και επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το τουρισμό και γενικότερα μικροεπαγγελματίες, μικροεπιχειρήσεις, μεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις.

προφίλ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Είμαστε σχεδόν σε όλοι ττην Ελλάδα για να σας διευκολύνουμε με παραδώσεις αυτοκινήτων στο χώρο σας.

προφίλ
ΣΤΑΜΟΥ ΜΙΧ. ΑΕ
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η εταιρεία ΜΙΧ. ΣΤΑΜΟΥ ΑΕ μετά από 40 χρόνια πετυχημένης πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου, δημιούργησε το 1997 μια νέα εταιρία, την LUXURY CARS FOR RENT, με σκοπό την ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων και η οποία αριθμεί τον μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα, στην κατηγορία αυτή. Τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε είναι τελευταία μοντέλα MERCEDES όλων των τύπων (από MERCEDES E-200 έως MERCEDES S-500), BMW, OFF ROAD/JEEP (όπως BMW X5, VOLVO XC-90, MERCEDES G-500) καθώς επίσης και πολυτελή MINI-VAN 8 θέσεων.

προφίλ
ANSA INTERNATIONAL
Ν. Αττικής » Αθήνα

Καλώς ήρθατε στην ANSA INTERNATIONAL RENT A CAR Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με την ικανότητα του έμπειρου προσωπικού μας εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

προφίλ
CONCORD RENT Α CAR
Ν. Αττικής » Αθήνα

Η CONCORD εγγυάται σωστή συνεργασία με τους πελάτες μέσα από την 20 ετών παρουσία της στην Αθήνα στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ποιότητα, καλές τιμές, ειδικές προσφορές σε συνδυασμό με άψογο service, γρήγορη παράδοση σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, με ελεύθερα χιλιόμετρα, παροχή όλων των ασφαλειών και οδική βοήθεια 24ωρου βάσεως δωρεάν. Επίσης κάνουμε παράδοση/παραλαβή από το αεροδρόμιο.

προφίλ
DRIVE RENT A CAR
Ν. Αττικής » Βάρη

Η εταιρία DRIVE car rentals, δραστηριοποιείται στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων τα τελευταία 16 χρόνια με έμφαση στην ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με ένα στόλο από καινούργια αυτοκίνητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η πείρα μας και η σιγουριά ότι μπορούμε τις ίδιες υπηρεσίες να τις παρέχουμε και σε πελάτες- εταιρίες μας οδήγησε τα τελευταία 4 χρόνια να ασχοληθούμε και με τον τομέα εταιρικών μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων, με επιτυχία

προφίλ