καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί

Το Ρόδινο Τρένο Παιανίας
Ν. Αττικής » Παιανία

Το Ρόδινο Τρένο λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο ( ο Αύγουστος - μόνο οι δύο τελευταίες εβδομάδες αυτού και με επιπρόσθετη χρέωση ) από τις 06:30 έως τις 18:00 και από Δευτέρα ως Παρασκευή.Στα πρώτα βήματα της τρυφερής αυτής ηλικίας, οργανώνουμε καινοτόμα παιδαγωγικά προγράμματα όπως περιβαλλοντική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, ζωγραφική, χειροτεχνία, πυλοπλαστική, εκμάθηση ξένων γλωσσών ( αγγλικά, γαλλικά ) και εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, που με ευθύνη και ...

  • ratting
Το Ρόδινο Τρένο Ραφήνας
Ν. Αττικής » Ραφήνα

Το Ρόδινο τρένο έχει τον "σταθμό" του σε ένα καταπράσινο χώρο δύο στρεμμάτων! Με τεράστιο χώρο για parking, ένα καταπράσινο κήπο όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και χώρο με γκαζόν για ποδόσφαιρο(για τα μεγαλύτερα παιδιά). Ακόμη διαθέτουμε κτιριακές εγκαταστάσεις 350 τ.μ με αίθουσες αποσχόλησης ανά ηλικία, ξεχωριστές αίθουσες ύπνου, δύο χώρους αλλαγών, τραπεζαρία, ιατρείο-μόνωση, και όλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους.

  • ratting
PLAY TOWN
Ν. Αττικής » Βριλήσσια

Αγάπη, τρυφερότητα, αποδοχή, σεβασμός στην προσωπικότητα του παιδιού, είναι για μας ο οδηγός στο ταξίδι της γνώσης, που αρχίζει στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία.

  • ratting
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Ν. Αττικής » Παιανία

Επιστημονικά καταρτισμένοι παιδαγωγοί & νηπιαγωγοί Έγκυρη μεθοδολογία στην παιδαγωγική πράξη

  • ratting
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Ν. Δωδεκανήσου » Ρόδος

Έχουμε εξασφαλισμένες όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την άψογη λειτουργία τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αγωγή, εκπαίδευση, εποπτεία, υγιεινή των χώρων, σίτιση και μεταφορά βρεφών-νηπίων.

  • ratting
Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ
Ν. Αττικής » Αγ.Στέφανος

Σας καλωσορίζουμε στη Μικρή μας Παρέα, στην Λ. Τραπεζούντος 21, στον Άγ. Στέφανο Αττικής μέσα στο πράσινο, σε μια πανέμορφη μονοκατοικία με κήπο όπου δημιουργήσαμε έναν πολυχώρο Δημιουργικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων για παιδιά.

  • ratting
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Ν. Χανιών » Μουρνιών

Ένας παραμυθένιος κόσμος 2000 τ.μ. με νεόκτιστες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μέσα στο πράσινο, με ηλιόλουστες αίθουσες, ξεχωριστούς εξωτερικούς χώρους για τα μικρότερα παιδιά, συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης, μόνωση, θέρμανση, υγιεινή, διαμόρφωση χώρων ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ για παιδικό σταθμό.

  • ratting
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Ν. Αττικής » Γλυφάδα

Δίνουμε προτεραιότητα στη ΧΑΡΑ και στη ΜΑΘΗΣΗ μέσα από αυτήν. Η δική μας ανταμοιβή είναι το γέλιο των παιδιών!

  • ratting
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Το σχολείο μας λειτουργεί ανακαινισμένο και με καινούρια διεύθυνση. Σκοπός μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά την διαδικασία της μάθησης κεντρίζοντας τα ενδιαφέροντα τους.

  • ratting
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ν. Αττικής » Αλιμος

Το "ΚΑΤΕΡΙΝΑ" καλύπτει τις ηλικίες των παιδιών έως 6 χρονών. Καλύπτουμε τις ανάγκες των παιδιών στο νοητικό, ψυχοκινητικό, αισθητικό τομέα και στον τομέα των δεξιοτήτων.

  • ratting