καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Τζάμια-Κρύσταλλα

ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ν. Αττικής » Κορυδαλλός

H Ι. Παγκράτης - Υαλοπίνακες, είναι εμπορική και μεταποιητική εταιρεία οικοδομικού γυαλιού. Ασχολείται με την παραγωγή και εφαρμογή υαλοπινάκων κατα παραγγελία, καθώς και προιόντων υαλοπινάκων υψηλής τεχνολογίας. Τα προιόντα μας διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, και παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές χονδρικής η λιανικής.

  • ratting


Στέλιος Νικολόπουλος Τζάμια-Κρύσταλλα
Ν. Αττικής » Νίκαια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τζάμια και καθρέφτες. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους με μεγάλη προσοχή! Χρέος μας να σας εξυπηρετήσουμε σωστά και να δούμε την ικανοποίησή σας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας! Σε όλους τους χρήστες του 4uthesite κάνουμε 10%έκπτωση. Σας περιμένουμε!

προφίλ
ΜΑΚΡΗΣ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ
Ν. Αττικής » Ελευσίνα

Υαλότουβλα λευκά μόνο 1,85 + ΦΠΑ.

προφίλ
Βουζουναρας Γ. Βασίλειος
Ν. Θεσσαλονίκης » Καλαμαριά

Η εταιρεία Βασίλειος Γ. Βουζούναράς ασχολείται με εμπόριο και την τοποθέτηση υαλοπινάκων. Αναλαμβάνουμε κάθε ειδούς γυάλινη κατασκευή: Δάπεδα, πόρτες, Σκάλες, Μπαλκόνια, έπιπλα, Στέγαστρα, Διακοσμητικές εφαρμογές.

προφίλ
Δημήτριος Κοτοπουλης
Ν. Αττικής » Χαϊδάρι

Για περισσότερο από 18 χρόνια, ο Δημήτρης Κοτοπούλης σχεδιάζει και κατασκευάζει καθρέφτες και τζάμια, προσφέροντας μοναδικές δημιουργίες.Η συνέπεια, και η άριστη εξυπηρέτηση είναι οι αρχές που οδηγούν την πορεία μας στο χώρο του καθρέφτη και του γυαλιού. Γνωρίζουμε ότι η ειδική χειροποίητη κατεργασία προσδίδει στις δημιουργίες μας τη μοναδικότητα που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις μαζικά παραγόμενες, για αυτό δεχόμαστε παραγγελίες για ειδικές κατασκευές.

προφίλ


Βρέθηκαν 5 επιχειρήσεις στην κατηγορία Τζάμια-Κρύσταλλα

Φίλτρα αποτελεσμάτων: