καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Συνεργεία

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
Ν. Αττικής » Ασπρόπυργος

Ευθυγράμμιση φορτηγών - Άμεση εξυπηρέτηση. Βρισκόμαστε στο κέντρο του Ασπρόπυργου σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο & άρτια εξοπλισμένο, κατάλληλο για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του φορτηγού σας!

  • ratting
Αφοί Σταυράκη
Ν. Αττικής » Μάνδρα

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το service του φορτηγού σας, τις συσφίξεις του εμπρόσθιου και του οπίσθιου συστήματος, το γρασάρισμα , τις αλλαγές φίλτρων (αέρος, λαδιού, βενζίνης, καμπίνας), τον έλεγχο των φρένων, των βαλβολίνων, των καυσαερίων, της κρεμαριέρας, όποιον τύπο κι αν έχετε.

  • ratting
CHEILOUDAKIS TEAM
Ν. Ηρακλείου » Γκάζι

Η 35χρονη εμπειρία μας στα αυτοκίνητα του Group VAG πιστοποιεί την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Σε άνετο και λειτουργικό χώρο συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ. εξοπλισμένο με όλη την τεχνική και κτηριακή υποδομή, συνδυάζοντας ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Χώροι που παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια καθώς και o άνετος χώρος στάθμευσης.

  • ratting
BEST SERVICE
Ν. Αττικής » Πειραιάς

Εξειδικευμένο συνεργείου Mercedes - Smart - BMW - Mini Cooper Φανοποιείο Ανταλλακτικά για Smart Δυνατότητα service όπου κι αν είστε Παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης Εξειδικευμένο συνεργείο Smart - Mercedes - BMW - Mini Cooper Φανοποιείο Πωλούνται ανταλλακτικά μεταχειρισμένων για Smart Επισκευή Air condition Κάρτες καυσαερίων

  • ratting
CAR DIAGNOSTIC SERVICES
Ν. Αττικής » Κερατσίνι

Diagnostic services Εξειδικευμένο πρότυπο συνεργείο αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: services / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν. Προσφέρουμε ένα πλήθος εργασιών με αποτέλεσμα πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματός σας!

  • ratting
CARGATE Α.Ε.
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Η εταιρεία CARGATE δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στην εμπορία βελτιωτικών προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου, τη συντήρηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων μάς εξασφαλίζουν την εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης απαιτείται για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Κύριος άξονας των παραπάνω είναι πάντα τα ...

  • ratting
Competition Motor Service
Ν. Αττικής » Δάφνη

Η εταιρεία COMPETITION MOTOR SERVICE παρέχει άριστες εργασίες, Service, ηλεκτρονικό έλεγχο με επίσημα διαγνωστικά. Προετοιμασία αγωνιστικών οχημάτων.

  • ratting
MONSTER GARAGE
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Συνεργείο Αυτοκινήτων - Τμήμα Βελτιώσεων που ασχολείται με την εξέλιξη και βελτίωση κινητήρων V.A.G. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη από τον Παχατουριδη Αχιλλέα και τον Μιχαηλίδη Στέλιο και συνεχίζει την ανοδική της πορεία μέχρι σήμερα στις νέες μας εγκαταστάσεις, στις οποίες εδρεύουμε από το 2010 . Από την πρώτη στιγμή κύριο μέλημά μας είναι η Αξιόπιστη και Ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η προσωπική ενασχόληση με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που ...

  • ratting
SOFRONAS
Ν. Αττικής » Παλαιό Φάληρο

H OPEL SOFRONAS SERVICE η οποία εδρεύει επί της Λ. Αμφιθέας 76 στο Π. Φάληρο είναι μια πλήρως εξοπλισμένη κάθετη μονάδα η οποία έχει σαν εταιρική φιλοσοφία να προσφέρει στους πελάτες της οικονομικές υπηρεσίες διατηρώντας πάντα την ποιότητα των παρεχόμενων εργασιών της. Εγγύηση μας είναι οι 3000 πιστοί και ικανοποιημένοι πελάτες μας.

  • ratting
SUZUKI SERVICE
Ν. Αττικής » Παλαιό Φάληρο

Κλείστε το Service σας online για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας. Εγγυούμαστε την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.

  • ratting